Український Монреаль
-
Гороскоп циганки на 23.12: ♈ Овен - чудовий час посваритися з кимось аби зменшити кількість витрачених грошей на подарунки ♉ Телець - неможливо бути соціально активною людиною декілька днів поспіль, тому сьогодні day off ♊ Близнюки - єдина маска для обличчя, яка допомагає сховати ваші набряки - це маска клоуна ♋ Рак - вибачте, на вихідних ви працюєте сомельє (але за власним бажанням) ♌ Лев - вас не можна поєднувати з вином, але з ним ви поєднуєтеся найкраще ♍ Діва - сплачувати за інтернет, щоб у вас був доступ до новин через які треба йти до психолога. найс ♎ Терези - а у вас було таке, щоб нічого не бісило? ♏ Скорпіон - якби не ваша лінь, ви би не були таким винахідливим ♐ Стрілець - хочеться бути dancing queen, але шо маємо, то маємо ♑ Козеріжка - зона комфорту? а може краще зона DISCOмфорту? ♒ Водолій - щось вас попердолило під кінець року ♓ Риби - є дві новини, хороша і погана. хороша: сьогодні субота; погана: навколо пиздець (але це не новина) п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
Телець, Рак, Терези, Скорпіон, Стрілець, Козеріг, Водолій, Риби Твій Гороскоп
-
Добрий день ,плануємо приїхати в Монреаль у лютому ,підскажіть на який термін дають житло у готелі.І друге питання у якому банку легше відкрити картку.Дякую 🙏
-
Ну на вулиці не лишають я надіюсь)
-
Підскажіть яким оператором звʼязку дешевше користуватись і де легше відкрити банківську картку ?
-
Привіт. Підкажіть чи є термін протягом якого потрібно перевести кеш бек з кредитки? Було 50+ доларів. Не переводила, хотіла назбирати 100 , сьогодні відкрила онлайн банкінг, а там кеш бек 0 😔
-
CIBC. Прочитала щось про annual credit але не розумію що це.Спробую зателефонувать
-
У СІВС треба чекати на апойнтмент тиждень а то і більше. Коли ви приїдете, вам потрібно буде оформити карту якнайшвидше, щоб отримати фінансову допомогу. Тому особисто я зверталася до Скотіябанк. Дебетову карту видали одразу. На неї і прийшла фіндопомога. Кредитну на 1000 долларів - через 5 днів. Якщо виконаєте вимоги по кредитці - отримаєте 270 доларів премії. У СІВС така премія здається 320.
-
І де брати прописку ,якщо поселимось у готелі
-
Я так розумію ще треба відкрити якийсь SIN в аеропорту
-
Дякую за чітку відповідь ,бо вже дві години читаю у пошуку 🙏
-
Телефонувала. Чекала на з‘єднання з оператором хвилин 40, паралельно роблячи свої справи ( лайфхак щоб очікування не сильно нервувало). Це пов‘язано з якоюсь операцією в кінці року. Мої кешбек мають знову з‘явитися в полі зору в кінці наступного тижня. 🙂
-
Ще додам що адресу можна змінювати через онлайн банкінг.
-
Так, SIN дають в аеропорту, але вони там працюють тільки пару годин на день. Якщо вам пощастить, то ви отримаєте його там, як і ворк перміт. Якщо ні, то за SINом доведеться звертатися до Сервіс Канада. У банку даєте адресу готелю. Потім, коли орендуєте житло, то повідомите банк та інші установи про зміну адреси.