Український Монреаль
-
Привіт. Все назрівало запитання але не було можливості когось запитати. В пішій доступності є невеличкий індійський магазин, дуже зручно бо близько. Але майже завжди біля магазину дуже багато сміття… Запитання: це тут ніким не контролюється? Сміття біля магазину бачила тільки в Єгипті, але і там його було набагато менше. Після України і ще чистішого Китаю не вкладається в голові що це в Канаді, яка входить в топ 10 країн світу… Планую змінити район але поки вчуся на фул тайм французькій це нереально
-
Я про це здогадувалася. Маю на увазі, що дивно що влада цього не контролює. Напевне, свобода тут і з приводу сміття…
-
Там не тільки власник магазину викидає, а люди смітять теж. По моєму влада може це контролювати, на те вона і влада. Сміття там реально багато. Але як я розумію вихід тільки один- обходити магазин стороною. В крайньому разі коли це можливо.
-
Ви мене не зовсім зрозуміли. Хорошого дня.
-
Мені здається, що ви занадто ідеалізуєте: країна, Рейтинг, чистота. Крім того ці поняття досить суб'єктивні і залежать від вашого досвіду в конкретний час. Ну а всі ті речі роблять люди. А тут всі мігранти. Кожен мігрант тягне з дому всі свої звички. Від того, що він перетнув кордон Канади він топ-5 в рейтингу не став )
-
Як це нас не перевіряли ? Були всі служби включені . Й очікування не тиждень . А хамасня приїде , ой дайте води попити , бо їсти хочеться , і жити нема де . Сирійці в аеропорту , по прильоту отримають PR . Сидять сплять у класі , і кожен день malades . Сміються з нас .
-
Твій Гороскоп
-
Твій Гороскоп