Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Український Монреаль

Український Монреаль

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
240.9k Posts 7.6k Posters 411.8k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Edward
    wrote on last edited by
    Здравствуйте!  Прeдлaгaем высoкooплaчивaемую рaбoту в Канаде. Зaрaботок от 800$ в день. Подойдут все, никакие влoжения не требуются. Рaбoта законная.
    1 Reply Last reply
    0
  • t611037139T Offline
    t611037139T Offline
    Voyageur Errant
    wrote on last edited by
    Гороскоп циганки на 27.12: ♈ Овен - обережно, крихке - це ви кожного разу, коли виходите на вулицю ♉ Телець - новорічне диво - це те, що ви взагалі не зʼїхали з глузду ♊ Близнюки - all I want is Christmas is нічого. дякую ♋ Рак - до нового року залишилось 4 дні і така сама кількість нервових клітин ♌ Лев - друзі потрібні для того, щоб обмінюватися плітками, а тільки потім для підтримки ♍ Діва - сікрет санта повторюється. як і минулого року він вам приніс пиздець ♎ Терези - надмірне споживання алкоголю шкідливе для вашого здоровʼя, але бля ♏ Скорпіон - ви так багато витрачаєте, наче ви вже стали sugar daddy ♐ Стрілець - ви все робите в останній момент, навіть шукаєте пару на свята ♑ Козеріжка - не чіпайте, це на новий рік - ваш муд зараз ♒ Водолій - якщо ви онлайн, це не значить, що ви в ресурсі відповісти ♓ Риби - кататися на лижах? ні, дякую. цього року ви катаєтесь лише на емоційних гойдалках п.с. русский военный корабль, иди нахуй
    1 Reply Last reply
    0
  • t611037139T Offline
    t611037139T Offline
    Voyageur Errant
    wrote on last edited by
    ♈️ Овен 27 грудня. 🎄 Задумайся про Близнюків, вони останнім часом поводяться нормально. ♉️ Телець 27 грудня. 🎄 Не треба намагатися все встигнути, на деякі речі можна просто забити. ♊️ Близнюки 27 грудня. 🎄 Настрій закохатися на 5 хвилин, а потім повернутися до звичного життя. ♋️ Рак 27 грудня. 🎄 Проблем немає, але ти готовий створити. ♌️ Лев 27 грудня. 🎄 Якщо ти з кимось перестав спілкуватися, то це не випадковість, це усвідомлений вибір. ♍️ Діва 27 грудня. 🎄 Не так прекрасні стосунки, як вічний пошук. ♎️ Терези 27 грудня. 🎄 Ти начебто зустрів свою любов, але готовий ще пошукати, перевірити. ♏️ Скорпіон 27 грудня. 🎄 Якщо проблеми тебе зустрінуть зненацька — скажи, що дорослих немає вдома і не відкривай їм двері. ♐️ Стрілець 27 грудня. 🎄 Не вистачає терпіння? Ну і ладно. ♑️ Козеріг 27 грудня. 🎄 Космос вірить у твої таланти. Вперед! ♒️ Водолій 27 грудня. 🎄 Сатана запише тобі голосовуху. ♓️ Риби 27 грудня. 🎄 Шикарно. День пройде не дарма. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
    1 Reply Last reply
    0
  • t6476986177T Offline
    t6476986177T Offline
    Уераїна Понад Усе
    wrote on last edited by
    🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘 Доброго дня Прошу допомогти зібрати кошти на операцію донькі, їй 1,5року діагноз Епіспадія полових органів, хто чим може той допомогає, 50грн це не так і багато але для нас зараз це спасіння 4323–3473–5432–3971 На фото заключення і лист направ!лення на операцію, операція буде 27.12.2023р. Якщо не шкода пожертвувать пару грн для доньки буду дуже вдячний.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6508527994T Offline
    t6508527994T Offline
    Лилечка
    wrote on last edited by
    Блін ,гороскоп співпадає)))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr By
    wrote on last edited by
    Вчора там були. Один ведмідь тільки не спить( І, звісно, гусей нема. Капусту не беріть - ніхто не їсть(офігєвші кози) ;)
    1 Reply Last reply
    0
  • t1040150784T Offline
    t1040150784T Offline
    Альона Альона
    wrote on last edited by
    Перездається квартира 3 1/2 6376 Boul Gouin O, Montréal, QC H4K 1A8 Ціна 1175 CAD в ціну включений інтернет. В квартирі є пральна машина та сушка. У будинку є ліфт. 438 377 6600 Дмитро.
    1 Reply Last reply
    0
  • t611037139T Offline
    t611037139T Offline
    Voyageur Errant
    wrote on last edited by
    Вечір?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga Malzeva
    wrote on last edited by
    Добрий вечір. Треба визнати родича померлим на окупованій території. Потрібен адвокат в Україні. Може хтось дасть контакти перевіреного адвоката. Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga Malzeva
    wrote on last edited by
    Але це ж через суд робиться як мені пояснили?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga Malzeva
    wrote on last edited by
    Але тут також знайшлись ті хто може дати рекомендації в Україні)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Светлана Мазалова
    wrote on last edited by
    Добрий ранок😆У вас повинні буди докази від бананової , що родич помер.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga Malzeva
    wrote on last edited by
    Не в той чат написала)
    1 Reply Last reply
    0
  • t382650375T Offline
    t382650375T Offline
    Вован
    wrote on last edited by
    В Україні вечір))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga Malzeva
    wrote on last edited by
    В мене знайомій через суд робили, то казала що було достатньо лише свідоцтва про смерть на окупованій території. Але вона втратила контакти адвоката, який їй це зробив.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga Malzeva
    wrote on last edited by
    Я не думала, що це так важко буде 😔
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Светлана Мазалова
    wrote on last edited by
    Ну перший раз нам відмовили суд, бо замало було доказів і це Маріуполь. Зараз другий раз боремося. Заяви. Свідоцтво про смерть від бананової, фото могили з фото та імʼям близьких. І бажано адвокат. Є успішні кейси вже і навіть Маріуполь. Бо про нього нічого суді і слухати не хочуть.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Venus
    wrote on last edited by
    Сатана то добре
    1 Reply Last reply
    0
  • t5914393798T Offline
    t5914393798T Offline
    Марина Горовенко
    wrote on last edited by
    Я можу порекомендувати. Колись вже кидала в групу контакти, то отримала подяки за рекомендацію. Порядність і адекватна ціна. Але не знаю чи з цим допоможе, але можете спитати, бо коли я до неї зверталася, то вона з мене за консультацію грошей не брала. Мені вона допомагала із розлученням дистанційно. Напишіть мені у приватні, якщо вас ще цікавить це питання.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Baladur
    wrote on last edited by
    Козерішка не чіпайте?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.