Український Монреаль
-
Вчора там були. Один ведмідь тільки не спить( І, звісно, гусей нема. Капусту не беріть - ніхто не їсть(офігєвші кози) ;)
-
Перездається квартира 3 1/2 6376 Boul Gouin O, Montréal, QC H4K 1A8 Ціна 1175 CAD в ціну включений інтернет. В квартирі є пральна машина та сушка. У будинку є ліфт. 438 377 6600 Дмитро.
-
Вечір?
-
Добрий вечір. Треба визнати родича померлим на окупованій території. Потрібен адвокат в Україні. Може хтось дасть контакти перевіреного адвоката. Дякую.
-
Але це ж через суд робиться як мені пояснили?
-
Але тут також знайшлись ті хто може дати рекомендації в Україні)
-
Добрий ранок😆У вас повинні буди докази від бананової , що родич помер.
-
Не в той чат написала)
-
В мене знайомій через суд робили, то казала що було достатньо лише свідоцтва про смерть на окупованій території. Але вона втратила контакти адвоката, який їй це зробив.
-
Я не думала, що це так важко буде 😔
-
Ну перший раз нам відмовили суд, бо замало було доказів і це Маріуполь. Зараз другий раз боремося. Заяви. Свідоцтво про смерть від бананової, фото могили з фото та імʼям близьких. І бажано адвокат. Є успішні кейси вже і навіть Маріуполь. Бо про нього нічого суді і слухати не хочуть.
-
Я можу порекомендувати. Колись вже кидала в групу контакти, то отримала подяки за рекомендацію. Порядність і адекватна ціна. Але не знаю чи з цим допоможе, але можете спитати, бо коли я до неї зверталася, то вона з мене за консультацію грошей не брала. Мені вона допомагала із розлученням дистанційно. Напишіть мені у приватні, якщо вас ще цікавить це питання.
-
📑 Переклади та легалізація документів🇺🇦🇨🇦 ✅Допоможемо вам з перекладами з будь-якої мови для: 🇨🇦 Імміграції 🇨🇦 Освіти 🇨🇦 Водіння 🇨🇦 Роботи та будь-яких інших потреб. 📱Звернутися: [email protected] , або написати І в Telegram. 💼 Документи, для подачі на PR (Permanent Resident)🇨🇦🇺🇦 Ми в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чати Канади YouTube channel | Instagram