Український Монреаль
-
Вечір?
-
Добрий вечір. Треба визнати родича померлим на окупованій території. Потрібен адвокат в Україні. Може хтось дасть контакти перевіреного адвоката. Дякую.
-
Але це ж через суд робиться як мені пояснили?
-
Але тут також знайшлись ті хто може дати рекомендації в Україні)
-
Добрий ранок😆У вас повинні буди докази від бананової , що родич помер.
-
Не в той чат написала)
-
В мене знайомій через суд робили, то казала що було достатньо лише свідоцтва про смерть на окупованій території. Але вона втратила контакти адвоката, який їй це зробив.
-
Я не думала, що це так важко буде 😔
-
Ну перший раз нам відмовили суд, бо замало було доказів і це Маріуполь. Зараз другий раз боремося. Заяви. Свідоцтво про смерть від бананової, фото могили з фото та імʼям близьких. І бажано адвокат. Є успішні кейси вже і навіть Маріуполь. Бо про нього нічого суді і слухати не хочуть.
-
Я можу порекомендувати. Колись вже кидала в групу контакти, то отримала подяки за рекомендацію. Порядність і адекватна ціна. Але не знаю чи з цим допоможе, але можете спитати, бо коли я до неї зверталася, то вона з мене за консультацію грошей не брала. Мені вона допомагала із розлученням дистанційно. Напишіть мені у приватні, якщо вас ще цікавить це питання.
-
📑 Переклади та легалізація документів🇺🇦🇨🇦 ✅Допоможемо вам з перекладами з будь-якої мови для: 🇨🇦 Імміграції 🇨🇦 Освіти 🇨🇦 Водіння 🇨🇦 Роботи та будь-яких інших потреб. 📱Звернутися: [email protected] , або написати І в Telegram. 💼 Документи, для подачі на PR (Permanent Resident)🇨🇦🇺🇦 Ми в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чати Канади YouTube channel | Instagram
-
Маю питання як виглядає білет до Канади бо нам прийшло не такій білет як я купляли дякую вам велике
-
Білет на літак виглядає по різному, залежить від авіа компанії, який він на вигляд не має значення. Якщо це бронювання, то вам повинні надати код по якому на сайті авіа компанії можна перевірити бронювання. А за декілька днів або за 24 години до рейсу (подробиці читайте на сайті компанії) ви можете зробити check-in та отримати посадковий талон, часто для українців можуть написати, що посадковий талон тільки в аеропорту, бо потрібна додаткова перевірка візи. Також заповніть ArriveCAN, бо в аеропорту Канади все одно вам це потрібно буде зробити, а в Європі на митному контролі про це запитують.
-
I sell quality selfreg or verified bank and crypto exchange accounts You can buy: I have s lot of bank accounts for your needs: Revolut 🔘 N26 🔘 Wise 🔘 Bunq 🔘 Vivid🔘 ICard 🔘 Skrill Business 🔘 Stripe 🔘 Paypal 🔘 Bet365 🇬🇧United Kingdom: 🏠 Barclays Bank 🏠 Virgin Money 🏠 Wirex 🏠 HSBC 🏠 Lloyds Bank 🇩🇪Germany: 🏠 ING Bank 🏠 Targobank 🏠 Post Bank 🏠 Sparkasse Bank 🏠 DKB Bank 🏠 Commerz Bank 🏠 Deutsche Bank 🏠 Unicredit Bank 🏠 N26 🏠 VolksBank 🇪🇸Spain: 🏠 Ing 🏠 Sabadell 🏠 Santander 🏠 BBVA 🏠 Openbank For order: +4915212426003- WhatsApp @Virgin_Banks - TG