Український Монреаль
-
На трасі можно їхати не більш 110, тому що максимальна швидкість 100
-
Так народ, хто їде в Канаду, готель в Монреалі дають, лотерея куди поселять, можуть за містом, але дають всім, не хвилюйтесь, мінімум перший тиждень вас поселять. Беріть цю допомогу і ні про що не думайте, це допомога всім новоприбулим українцям, вас розцінюють як нових емігрантів і Буде певний супровід новоприбулих, вам буде набагато легше адаптуватись серед своїх же в готелі. Але час спливе швидко, шукайте вже зараз на маркетплейсі постійне житло, комунікуйте, пишіть орендарям, цей процес не швидкий, серед місяця рідко хто здає житло, а якщо і здають- то візьмуть, як за повний місяць. Тут дорого і все повільно, бережіть заощадження, шукайте і роботу і житло ще до приїзду, буде психологічно набагато легше, бо далі - тільки віра на себе, і вчить мови і шукайте друзів, тут все на звʼязках.
-
Але не як іммігрантів, до цього треба дойти, і цей шлях дуже важкий
-
Тому що богато потім вертаються і хейтят Канаду, або рахують що їм всі повинні
-
За що? Мені б було б соромно просити все безкоштовно, зберігаючи свої грошикі, ходити по безкоштовну їжу, коли всі працюють, проситися жити у когось, маючи гроші. Я іноді думаю, що українці граю в гру, хто більш наколе канадців
-
Але їм не давали всього, що дають нашім. І це дуже прикро. Тому що я бачу, як змінилася думка про наших у місцевих
-
Мені було би соромно!😳
-
А скільки відсотків з тих хто імігрує без війни повертаються і хейтять канаду?
-
Неа
-
Мене дивує, що купляють права, скаржаться, що не можуть дати взятки, не хочуть платити налоги. Але жити хорошо, хочуть 😮💨
-
Сьогодні ви стали популярні!!!!))) Вже яку годину ви обговорюєте людей! Не набридло???????
-
Про продаж гуманітарки я дуууже добре знаю. Моє місто в цьому плані відрізнилось. Але це кейс невеликого відсотку людей. Які є в будь якій нації. Тіж чуваки що сюди приїхали як біженці і роками стдять на велфейрі працюючи в кеш це кейс з усіми
-
А як продаж гуманітарки? Як неповага до бійців?
-
Ні, тут все однозначно
-
Нажаль, ні я одна. І повірьте, зпочатку я дуже багато віддала нашім
-
Це як сказати що росіяни не орки бо я зустрів одного нормального з 50
-
Ви берете кейс невеликого відсотку людей і екстраполюєте на націю
-
Ви прави, але таких я зустріла 2%
-
Не всі одинакові!!