Український Монреаль
-
Я дуже поважна відносилась до тих, хто писав мені по допомогу, але наприклад, зробити документи, або сервіси. Чесно казали, я маю гроші на житло. Ось до чесних моя повага. І є такі, хто дійсно бажав з Харькова, наприклад дівчина з двома дітками, одна хвора. І паше і не просе, але я сама дам, бо бачу, що не використовує
-
Розумію, але якщо ти купуєш квітки, здаєш, шукаєш. Так і разраховуй на себе
-
Так, я розумію, але вчите. Я теж удосконалюю. Але деякі , і тут також, вважають, що мову хотят вчать, хотять - ні
-
Мова це далека не найважливіший параметр. Точніше не єдиний. До того ж франсе не всім легко йде. Я наприклад має в запасі кейс переїзду в онтаріо з майже моментальною подачею на пр. Але ісеодно плки гризу франсе.
-
Коли не дивлячісь на запевнення Лего і уряду лікарі не надають допомогу англофонам. Вже є кейси і не те щоб мало
-
А шо не так з медициною?
-
Я вважаю враховуючі моменти з медициною і судочинством
-
Я так не вважаю
-
Тому що вони зберігають мову. Так, екзамен дуже важкий, але все можливо і є лайфхакі , як можно здати
-
Так от тільки зараз вони починають перетворюватись на тих кого ненавиділи.
-
Ви розумієте, без мови, нема нації. Для кібекуа, це важливо. Вони зберегли мову і традиції, знаходячись серед англомовних. Їх історія, це дуже жахлива історія. Вся їх думка, це підпис, на номерах автівок
-
Тут ще є величезне питання з тим що зараз власний франсізасйон (успішний) не визнається без екзамену за достатній рівень мови. Кєбєк зараз теж загоняє себе в не дуже гарну ситуацію(те що стосується піарів для студентів і інші кейси). Сподівання що імігрант їдучі сюди матиме франсе 7 то треш. Бо кєбєкуа пфсля школи(носії) мають 8. Хто сюди поїде після такого? Особливо змінюючі правила на ходу і прищимляючі англофонних кєбєкуа?
-
Або коли в кот-де-неж 30% англофони 30% франкофони 40% всі інші мови Але уряд вважає це франкфонним районом з якогось дива. А це ми ще не дійшли до вчителів і мед працівників і протестів.
-
Так кейс не в стипендії. А в тому що здати на 7 працюючі фул тайм і з теперішньою доступністю курсів мʼяко кажучі складно. А якщо вчити фултайм то неможливо набрати досвід (на пек так точно)
-
Але курси дають не просто безкоштовні, а ще і платять за них
-
Так є недоліки. Але я дуже счатлива, що опинилися тут
-
Тут зараз деякі зміни мʼяко кажучі нелогічні і сумнівні. Хочете франсе - добре, дате можливість пермітів без франсе для кваліфікованної праці і зробіть программу на франсе 4 з обовʼязковим вивченням до 7(не на 700 людей як айті пілот з вейджами в 9 квартілі)