Український Монреаль
-
Треба писати колективно Нінзя Суші щоб тут відкривались
-
Добрі люди, потрібна допомога, не можу розібратися з кредиткою CIBC! Ліміт 1500, платила перший раз 212.06, через пару днів перевела з основного рахунку на нее цю суму, тепер вона світиться як борг? Я потім ще багато що сплачувала, тепер не можу зрозуміти скільки в мене боргу?
-
У мене склалось протилежне враження, тут всі заходи орієнтовані на еміграцію і це відчуваєш прям на виході з аеропорту. Навіть люди, кого я тут зустрічала - твердо впевнені, що я тут назавжди, більше, ніж я сама 🤣. Якщо проблема у французькій, то є інші провінції, особисто я вважаю, що це Квебек втратить платника таксів, ніж я щось, особливо після того як вони стільки фінансово вклали в цих людей.. ну точно не за високу гуманітарну ідею
-
от і відповідь вони не зайшли до стейтмента так що в стейтмент пішло мінусом рекомендую подивитись як працюють кредитні картки в Канаді - вони сильно відрізняються від Європи і України
-
Квебек перший по території і на другому місті по населенню
-
не зовсім правда по территорії Нунавут більше=) але це територія
-
Дізнайтися, чи можно їх робити
-
buffet sushi montreal, набирить в гуглі, дивиться рейтінг
-
т акрийте в нуль до д`ю дейт та і все не факт що треба чекати закінчення свят і старайтесь не юзати більше 30% доступного кредиту - погано для кредит скору
-
Борг 565.87(37%) ну я б не сказав що 1-2 дні то гут витратили сумму через тиждень поклали щоб в будь який момент часу ваш борг по картці не був більше 30%
-
Я так розумію, що ви тут не багато часу. Але дякую вам, що ви приїхали , як люди які знають куди потрапили, що вони хотят і шукаєте інфу про місце де знаходитесь. Дякую
-
тільки 9 млн людей=) і майже всі в ~ 300 км від південного кордону=)