Український Монреаль
-
Дякую , а яким перевізником , тому що зараз дивлюсь якось дорого виходить ?
-
я відправляв сам сомі на адресу знайомого в декларації вказав що чекаю посилки офіцер в аеропорту спитав що там, сказав якщо особисті речі, він сказав якщо пошта нарахує податки, підеш на почту покажеш перміт, скажеш шо це твої речі і ти їх декларував але нічого не нараховували, оцінював посилки у 200 євро
-
Із Чехії звичайна пошта до 30 кг , не авіа - 100 євро приїхало за 10 днів
-
з Германії теж дорого багата країна дешевше бізнесом летіти там 1 сумка 32 кг 100 євро
-
Я з Франції дивлюсь 30 кг. Під 300 евро . Я б і місяц чекав би , але шоб дешевше було.
-
Так і бізнес дорожчий виходить )))
-
Та ні. Можнаж через партнерку летіти і тд(коли один рейс зцеплений для кількох авіакомпаній)
-
Можливо так і доведеться робити
-
Ми теж хотіли відправити, але дорого. Взяли з собою і аеропорту доплатили за багаж да і все
-
Вітаю всіх учасників групи з Новим Роком. Бажаю нам перемоги
-
Підкажіть будь-ласка ,де можна перекласти додаток до диплома з української мови на англійську .заздалегідь вдячна
-
З Новим Роком!Жичу усім всіх благ!Підкажіть клініку куди дитині піти зуби полікувати?Маю dental care від праці і розкажіть як це працює?Дякую заздалегідь
-
Доброго дня. Шукаю квартиру. Бажано біля станції метро . Бюджет до 1200 .
-
але для дітей усе базове - покривається безкоштовно
-
страховка від роботи покриває частину витрат згідно з вашим планом (у мене наприклад 70%) ТОбто якщо якась послуга не покрита звичайною провінційною - то ви маєте будете сплатити 30% зі свого карману
-
йдіть в будь яку стоматологічну клініку, де приймають дітей, записуйтесь, показуєте свій Regie de Maladie і все.
-
стоматологія безкоштовна. Крім косметичних забагань
-
7 років
-
Скільки років дитині?
-
Дякую за відповідь
29 Jan 2023, 07:13
163586/238836
about an hour ago