Український Монреаль
-
Дякую, та ось і цікаво чи змінили вони там щось. Бо родичі планують відправити, а інформація в листі вже стара
-
Дякую перекажу )
-
Квебек не має права висувати додаткові вимоги в цьому кейсі бо це буде суперечити кгріменту між ними і фед урядом. Якщо відкриєте кєбецький сайт то там написано csq на гуманітарних основах. Згідно з егріментом кєбєк обирає економічних мігрантів
-
Квебек має надати сертифікат відбору, а на яких саме умовах це буде відбуватися, пояснення на оф сайті Квебек немає. Щодо працювати і виїздити закордон, так, відповідно до статусу постійного резидента. Родич не матиме фінансової відповідальності, це не програма спонсорства.
-
Ну тому і автоматом що тут у них нема права вибору
-
Si vous avez l'intention de vivre au Québec, le ministère de l'immigration transmettra votre demande directement à la province. Vous devez ensuite obtenir un certificat de sélection du Québec (CSQ) pour pouvoir devenir résident. Я так розумію отримаєте автоматом, більше як формальність схоже
-
Роздрукувала з дії і відправила в консульство, на основі цієї довідки вони надішлють мені довідку про несудимість англ мовою та з їх печатками. Щоб вже не думати, підійде такий витяг з дії чи попросять переробити. Ціна- 40 cad+ відправка. Весь процес детально описаний на їх сайті .
-
Надіємось, що це формальність і не треба буде, наприклад,здавати франсе.
-
Номер квартири - Номер дому. Наприклад, 5-1460. Мені приходили листи ось так підписані .
-
В умовах федеральної програми написало лише про CSQ якщо будете жити в Квебеку. Про франсе нічого немає. Де ви взяли цю інформацію? CSQ потрібен окрім PR якщо ви будете вчитись, там є певні пільги в оплаті плюс програма prêts&bourse доступна для тих хто місцевий чи з CSQ
-
Так, написано, що Квебек має надати CSQ. А як він його надаватиме: чи на загальних умовах, коли здається мова, за яку даються бали, туди ж плюсується бали за професію, стаж в Квебеці і т.д. чи буде якась спрощена процедура
-
Довідку про несудимість можна поштою отримати, для довіреності, мабуть, треба звернутися особисто