Український Монреаль
-
Вкажіть номер своєї P.O.Box-номер поштової скриньки
-
Думаю CSQ просто поштою пришлють. Від заявника нічого додатково не вимагається окрім того що написано у вимогах. Наприклад якщо у мене мама має вже 81 рік, як вона вивчить фрасе, набере бали по іміграційній програмі з професією пенсіонер? Це неможливо просто
-
Там написано що на гуманітарних засадах що дорівнює без додаткових умов
-
а не існує офіційних умов його видачі для цього кейсу
-
-
а тут його дають по федеральному шляху НА ГУМАНІТАРНОМУ БАЗИСІ тобто реф`южі його теж отримують без умов так і тут
-
Набрати бали було б нелегко і молодій, працюючій людині, саме через високий рівень мови, який треба мати. Тому, так, сподіваємося, що Квебек просто надішле сертифікат відбору , тобто що це буде суто формально. Бо інакше більшість аплікантів не пройде , якщо вони поставлять загальні вимоги, які виконуюють ті, що подаються на пр в Квебеці за іншими програмами.Адже багато батьків подається за цією програмою, бали вони не наберуть. До того ж, федарали не мають умови здавати мову, так має і Квебек робити.
-
є умови програм не існує умов конкретно для CSQ
-
немає в природі одних умов доведіть протилежне
-
та ніхто його навіть слати не буде просто автоматом передадуть федералам(десь це було прописане)
-
Так ви повинні отримати через певний час CSQ написано. Нічого такого, пришлють його поштою що більш ймовірно чи попросять прийти і отримати особисто. Свого часу коли ми імігрували його виписував офіцер після співбесіди в Києві. Зараз не знаю як його емігранти отримують, ймовірно також поштою бо нема співбесіди більше
-
у студентів наприклад свій сертифікат де селексйон і там зовсім інші умови
-
треба мати апрувал від ірб після цього Кєбєк дає CSQ