Український Монреаль
-
Всім привіт! Поділіться будь ласка інформацією бажано з посиланням на оф інформацію або власним досвідом/ досвідом ваших знайомих.. Якщо закінчити курси фул тайм повністю (4 курса), чи можливо податися на парт тайм щоб ще понавчатися (на 2,3 або 4 курс парт тайм перейти?) Всім БОН дня і дякую за допомогу 😉
-
Перейти можна тільки залишаючись зразу на повторне. А після закінчення францизасйона можна подати заявку на спеціалізовані парт-тайм. Є точно для тих хто працює/планує працювати в медицині, в бухгалтерії, загальний курс типу адміністрування та право і ще якийсь четвертий (не пам’ятаю назви). Все на Арімі є
-
Привіт Знайшла у групі одній у ФБ
-
Кажіть викладачу, щоб залишив вас на повтор
-
Зараз навчання на 4 му курсі, але воно добігає кінця (пару тижнів залишилось), але відчувається що треба ще, але фулл тайм не дуже хочеться. Краще в такому випадку не закінчити 4й і подаватись на парт тайм?
-
Якщо ви закінчили 3 рівень, то можете тільки на 4 переходити
-
Тобто краще 4 курс не закінчувати щоб мати змогу підти на 3 або 4 курс парт тайм в іншу школу?
-
Загалом вас в школі можуть проконсультувати, я це все знаю, бо питали колеги з курсів в адміністрації і розказували нам
-
Дякую!
-
доброго дня скажіть будь ласка я хочу пройти мед в польщі чи щось то дасть і за скільки треба зробити медогляд перед відʼїздом дякую
-
вибачте не там написала
-
Гороскоп не допоможе
-
доброго дня скажіть будь ласка я хочу пройти мед в польщі чи щось то дасть і за скільки треба зробити медогляд перед відʼїздом дякую
-
Зручний інструмент розрахунку часу на громадському транспорті з будь-якої точки в Монреалі: www.mapnificent.net/montreal/#10/45.5381/-73.6929
-
600
-
Скільки в Польщі коштує?
-
а якщо в канаді пройти тоді краще буде бо я не знаю що робити і дослуховується до порад людей котрі проходили медогляд в інших країнах дякую
-
Проходьте. Дійсно один рік
-
окей дякую сердечно зрозуміла тому що я записалась дуже вдячна вам дуже дякую за пораду 🌼🌼🌼🌼