Український Монреаль
-
То ви за Українські? Я питаю за Французькі
-
Без перездачі теорії та практики, наскільки я розумію ?
-
🌲🌲🏂 Чудові новини для любителів активного відпочинку! 🏂🌲 Привіт, шукачі пригод! Ми раді повідомити, що організовуємо одноденні турніри на мальовничому курорті Mont Tremblant! Приєднуйтесь до нас, щоб провести незабутній день, сповнений захопливих видів активного відпочинку, приголомшливих краєвидів і радості від катання на тюбінгах по схилах. Деталі: - Дата: 06.01.2024 🕰 9:10 am - Місце збору: метро Namur - Ціна: $175 (Включає транспорт, міні-екскурсію та тюбінг) - 🚌 Подорожуйте з комфортом: Насолоджуйтесь подорожжю без зайвого клопоту з нашим комфортабельним транспортом. - 🗺 Міні-екскурсія: Пориньте в красу Мон-Тремблану за допомогою міні-екскурсії - 🏂 Тюбінгова феєрія: Випробуйте гострі відчуття від спуску на тюбінгу по схилах Snow Adventures Як приєднатися: Зарезервуйте своє місце, зв'язавшись із нами за тел.(+14388676111 / +14389228201) Кількість місць обмежена, тож не пропустіть цю пригоду! Візьміть своє спорядження і приготуйтеся до дня хвилювань і відпочинку. Давайте разом зробимо спогади в самому серці Мон-Тремблану! Звісно 5 % відправляємо на потреби ЗСУ P.S коли випаде більше снігу відкриваємо тури на 2 дні з проживанням , трансфером , орендою обладнання та СПА з неймовірними краєвидами t.me/Simon1Pokemon www.instagram.com/supper1bus?utm_source=qr&igsh=c2E2ZzJsd3dwazhi
-
Так, застудив шию, голову майже не можу повернути, є фахівці які можуть щось порадити?
-
Доброго вечора. Я б мазала вольтареном (ібупрофен) він є в жанкутю та пила адвіл (ібупрофен) він є в жанкутю та знімає запалення та облегчить біль. Коли гостра біль не дозволяється масаж. Ще можна купити спеціальний воротник який підпримає м'язи шиї але не знаю чи тут є, також можна в жанкутю спитати.
-
Доброго времени суток приятные молодые люди! Предоставляю свои услуги по написанию резюме( универсального,под отдельную вакансию, а так же не обычного) Так же сделаю для Вас коммерческое предложение! Помогаю с трудоустройством абсолютно по всей Канаде! Колоссальный опыт работы в данной сфере та очень выгодные цены на данный вид услуг! За более детальной информацией обращайтесь в личное сообщение!
-
🆘 💰Переказ коштів з Канади 🇨🇦на картки українських 🇺🇦банків за кільках хвилин. ✔️Ми користуємось сервісом Wise, за допомогою якого ви можете надіслати гроші в Україну за кілька хвилин.👇 👀🤝 Зареєструватися в WISE ✅ Наприклад, комісія за переказ CAD $1000 буде усього $8,62, Через кредитку комісія буде вища. 💪 Звертаємо також увагу, що сервіс Wise НЕ ПРАЦЮЄ на Росію. Ми в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чати Канади YouTube channel | Instagram
-
Сьогодні вони згадають про вас: Телець — Близнюки Близнюки — Риби Рак — Овен Діва — Лев Скорпіон — Водолій Стрілець — Терези Козеріг — Рак Риби — Скорпіон
-
Олександр а опис чату читати важко?
-
Підкажіть будь ласка, хто отримував допомогу і має лист в якому вказано free medication eye examination..хто цим користувався і в яких клініках? Дякую!
-
Деякі компанії видають всі документи зараз