Український Монреаль
-
Але по факту те що бачу більшість вакансій на Indeed, при цьому на ньому мало хто реагує і відповідає... Але знаю кілька людей що знайшли там роботу. Job Bank - це офіційний сайт і додаток від уряду Канади. Краще створити там про аккаунт безкоштовно, якщо маєте вже SIN Ще кілька сайтів і додатків таких як glassdoor, LinkedIn...
-
Також хтось знаходив в газетах роботу, а хтось в группах по роботі Монреаля. Коли писав про свій досвід і що він шукає роботу. Також є багато фабрик і складів вони знаходяться в одним місці зазвичай і там платять мало але чув що часто шукають людей без досвіду
-
Я знайшла через indeed, якщо свіжа, актуальна вакансія і ваша кандидатура підходить, швидко відповідають.
-
Виводив просто через обмінник, все ок було
-
Дорогенькі, усім добрий день Дуже потрібна ваша допомога, прям дуже Моя близька подруга, вже 3 мясяці без роботи взагалі і їй дуже важко Потрібно хоть щось на певний період, тому, якщо у вас є якась пропозиція, або знаєте когось/щось, напишить будь-ласка, це важливо Разом ми сила Дякую❤️
-
Fizz
-
У мене нічого не питали по прильоту. Перед вильотом я питав в якомусь держ органі ( вже не памʼятаю де) так порадили взяти з собою ворк перміт. Типу можливо попросять
-
Всім привіт! Шукаю квартиру 4 1/2 біля станції метро Ліонель Груль або в пішому доступі до станцій зеленої чи оранжевої гілки навколо Даунтауна. Можливо хтось з'їжджає і хоче передати свій ліз або бачили щось подібне, буду вдячна будь-якій допомозі🙌🏻 Бейсмент, семі-бейсмент не розглядаю.