Український Монреаль
-
Добрий день. Хто може допомогти? Записалися у серпні на курси французької мови, у жовтні прийшов лист, вас зараховано, чекайте на адресу. І тиша. Я їм написала, вони прислали лист з номером телефону, але я не балакаю, нічого не розумію. Як можна здвинути цей процес з мертвоі точки? Вже сил не має чекати.
-
Готуйтеся. Відомий адрес!!! Подробиці в чаті подій🙃 Пʼятниця 05.01.2024 о 19:00
-
Надають і житло, і допомогу. Головне в аеропорту знайти волонтерів українських, вони допоможуть з заселенням. А потім вже й все пояснять, щодо допомоги, медогляду та решти питань. Рахунок раджу відкривати в RBC) Хай щастить
-
Добрий день. Можу допомогти з розмовою з ними. Вільно володію французькою. Напишіть мені в пп
-
🔠🔠🔠➖🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 Нет клиентов? Нет времени на ведение Инстаграм, ТикТок? Или ты хочешь запустить свой продукт онлайн? 🙋♀️ Я Даяна - продюсер и SMM специалист ✔️Продвижение Instagram/TikTok под ключ ✔️ Разработка индивидуальных стратегий для развития ✔️Работа с контентом (фото/видео материалы) ✔️Запуски онлайн продуктов ✔️Консультации ✔️Масштабирование 💸👆🏻 ❗️ Моя главная задача: ▫️ увеличить вашу прибыль ▫️ привлечь клиентов ▫️ масштабировать Вас, как личность и ваш бизнес 📬 За кейсами и деталями сотрудничества пишите в Direct 💌 @producer_proo - telegram 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ ❕Социальные сети - наше всё в 2024 году, при условии правильной монетизации💲
-
Доброго вечора. Хтось щось чув про повернення дітей до школи?
-
Так і його за це вбили ті що у нас при владі
-
Так і я це знаю навіть кгб при владі є у нас
-
Так там багато при владі і деякі все життя при владі
-
Так залишилися ті що були ще в 2014 році при владі,а я щось за зеленського птсав
-