Український Монреаль
-
А де написано що я проявляю негатив ,щось ви не вмієте читати
-
А ви допомагаєте нашим хлопцям і я не зобов'язаний відповідати на такі питання особено тут незнайомим
-
Так а звідки мені знати що ви допомагаєте солдатам а не в свою кишеню і у мене там 5 племінників на фронті
-
-
Так і не вірю всім хто пише ,тут багато розводящих і прикриваються війною ,або наживаються на війні ,я тільки допомагаю через реальних волонтерів
-
Хочу побажати миру та радості кожному з вас у Новому році! А подарунком від мене залишається знижка -25% до кінця місяця на tattoo-сеанс 🍾 Кожному консультую, допомагаю створити ідею та створюю мрії 🎄 Денис Соколов 5142263666 www.instagram.com/sow_sow_tattoo?igsh=c3o2bTFidXRzcmp4 t.me/Denistattooc
-
Якби всі масово не зйобувалися,,, та не чекали поки «хтось» все відвоює ,,,, йшли в військо ( як в Ізраїлі) То була б ротація … Тому не треба дивуватися що Держава Україна , завтра призове інвалідів та жінок ,,, тому що чоловіки під спідницями тікають .
-
Так а що держава зробила щоб норм оборонятися? Тi ж укрiплення, якi на 3-й рiк будують. Ниють що не дають зброю, а самi мобiлiзацiю промисловостi не провели. От нiхто й не хоче м'ясом бути