Український Монреаль
-
Ніхто і не сперечається з цим. Але чомусь ми не йдемо в кацапські канали, щоб розповідати як їм жити. Тут саме питання в тому, що людина втекла від відповідальності, а українців повчає
-
Я Українець який проживав в росіі 25 років. Так це була моя країна ,,, яка здуріла і вбиває під вигаданими мотивами Українців….
-
як на мене московитам краще так і робити, а Українці які тут сором, і мені теж
-
Я когось кудись відправляю?) це лише у відповідь на його повідомлення, читайте контекст перед тим як писати)
-
Та то не, то занадто великий плюс для них, їм і малееького плюсика достатьно щоб сидіти в чатах і говорити кому треба їхати на війну і ті хто виїхав то зрадники.
-
ВСУ воюють за свою країну, набір до них відкритий. Такий ти цікавий
-
так як багато наших, давайте будемо чесними
-
Просто переїхала жити в іншу, кращу країну. І ще має наглість розповідати, що українцям робити
-
Людина не взяла відповідальність. Людина від неї втекла.
-
РДК та легіон свободи воюють за свою країну проти режиму Пу, набір до них відкритий)
-
як на мене то все плюс мінус так і є
-
ніхто не виправдовує, вони вороги і те що людина взяла на себе сміливість не бути причетним до злочинів, то це вже плюс
-
Чуешь біженець українець, з паспортом України, а чого в Канаді, чого не в Україні на війні?? Когось посилати на війну можешь, а сам сидишь в безпеці??
-
це має якесь значення?
-
Ви ж могли поїхати воювати за ЗСУ, який сенс називати людей ждунами і т.д?)
-
звідки я приїхав це майбутнє 22 сторіччя …. Те що я мав і маю зараз … це злидні ! Я приїхав по ідеологічним мотивам ! Я реальний біженець!
-
Тобто Ви українець який 25 років платив податки в країні агресорі, на які будувались ракети, що зараз вбивають українців. Самі виїхали в Канаду, згадавши про свій український паспорт, але в чаті тут вирішили розповісти хто такі зрадники і що кому треба робити. Все вірно? Л - логіка)
-
яке це має значення?
-
Про сором я згодна, напевно всім нам - і жінкам, і чоловікам. Але я не хочу від росіян чути якісь поради. Нехай собі там щось тихо роблять, але не розповідають як нам жити.
-
так, краще задонатити ЗСУ ніж оце все
29 Jan 2023, 07:13
164398/239236
less than a minute ago