Український Монреаль
-
Ви розпалюєте холівари і ображаєте людей без причин. Так що нечемний тут не я зара
-
Я не відчуваю. Остання моя поїздка до свинособакленду була в 2013. Я для прикладу виїхав ДО введення воєнного стану і не повинен вислуховувати щось в свою адресу від людини що і далі сиділа в рф після анексії Криму і всіляких Гіркіних-Стрєлкових на Донбасі і 8 місяців після початку війни.
-
💼 Інструкція як продовжити Відкриту Робочу візу (по CUAET) ✅ Багато запитань, як зробити Work Permit для підлітка, щоб він зміг працювати. За сприяння імміграційного консультанта Ірини Атаманчук була створена дана інструкція, де розписанно, як продовжити відкриту робочу візу по CUAET. ⚡️ Ви можете подати заявку на отримання відкритого робочого дозволу, якщо ви перебуваєте в Канаді з чинним тимчасовим статусом та є: ▪️громадянином України, або ▪️негромадянином, членом родини громадянина України Крок 1: Створіть свій онлайн обліковий запис або увійдіть у вже існуючий ( це новий обліковий запис або вже існуючий, не плутайте з обліковим записом, в якому створювали заявку на програму CUAET); Крок 2: Отримайте свій перелік документів; Крок 3: Прочитайте інструкцію та заповніть заявку; Крок 4: Завантажте правильні документи. ‼️ ПЕРЕГЛЯНУТИ ПОВНУ ІНСТРУКЦІЮ ✅ Ця інструкція від ліцензійного канадського консультанта Ірини Атаманчук,надається лише в освітніх цілях і не може бути використана, як юридична консультація. 🔝 ЗАПИСАТИСЯ НА КОНСУЛЬТАЦІЮ НА КОНСУЛЬТАЦІЮ ДО ІРИНИ Ми в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чати Канади YouTube channel | Instagram
-
Доброго ранку,як зробити страхування на автомобіль.Як це зробити найшвидше?
-
Гороскоп циганки на 06.01: ♈ Овен - якби не психотерапія, щоб ви зараз робили? і з ким? ♉ Телець - в порівнянні з вашим серцем, то навіть на вулиці не так і холодно ♊ Близнюки - плани на день: навчитися відрізняти інтуїцію від тривожності ♋ Рак - хочеться бути душею компанії, але колишні кажуть, що у вас її нема ♌ Лев - вибачте, але ваш робочій графік не може вам дозволити і мати стосунки, і бути приємною людиною. лише щось одне ♍ Діва - спонтанні рішення - це найкращі рішення у вашому житті ♎ Терези - працювати в суботу? чудова ідея. ваша зозулька все одно забула, що таке спокій ♏ Скорпіон - якщо ви не пишете першим, то це не значить, що ви не можете відповісти ♐ Стрілець - свята можуть закінчитися, але свято в вас - ніколи ♑ Козеріжка - дорослішати - це пастка. це дуже емоційно та фінансово витратно ♒ Водолій - знайти стосунки? а може краще знайти себе? ♓ Риби - перша субота року, а за відчуттям, що вже сімнадцята п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
♈️ Овен 6 січня. 🎄 Конфліктів сьогодні не уникнути... ♉️ Телець 6 січня. 🎄 Ти досягнеш абсолютного дзену і почнеш отримувати задоволення від життя. ♊️ Близнюки 6 січня. 🎄 Ти навчишся давньої методики заперечення негативної енергії за допомогою ігнорування. ♋️ Рак 6 січня. 🎄 Що я хочу? Все відразу. Крім труднощів, звичайно. ♌️ Лев 6 січня. 🎄 Ну, тут все зрозуміло. Ти — боженька. ♍️ Діва 6 січня. 🎄 НОВИЙ РІК РОЗПОЧАВСЯ, А ЛЮБОВІ ВСЕ ТАК САМО НЕМАЄ. ♎️ Терези 6 січня. 🎄 Окей, гугл: «як прожити на 100грн в рік?» ♏️ Скорпіон 6 січня. 🎄 Припустимо, якщо ти дуже образився, то не треба так. А якщо не образився, то треба так. Взагалі, ти душка. ♐️ Стрілець 6 січня. 🎄 Хочу, щоб кожен знав, що я ідеальна людинка. ♑️ Козеріг 6 січня. 🎄 Шашлик в студію. ♒️ Водолій 6 січня. 🎄 2024 рік. Тобі вже не мало років. Ти готовий отримувати пенсію. Або гроші просто так. ♓️ Риби 6 січня. 🎄 Сплю і бачу як сплю. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Рівень ліні: Овен: 99/100 Телець: 50/100 Близнюки: 100/100 Рак: 10/100 Лев: головний ледар Діва: 0 або 100 Терези: 20/100 Скорпіон: 80/100 Стрілець: 0 або 100 Козеріг: трудяга Водолій: 70/100 Риби: 99/100
-
Найхитріші знаки: 1 місце — Близнюки 2 місце — Скорпіон 3 місце — Водолій 4 місце — Риби 5 місце — Терези 6 місце — Телець 7 місце — Рак 8 місце — Лев 9 місце — Діва 10 місце — Козеріг 11 місце — Стрілець 12 місце — Овен
-
Всім привіт. Робимо ваше авто красивішим за вашу дівчину… майже. Так щоб не ревнувала 😍😍😍 Хімчистка: ті всі шампуні та мила про які ви чули але не знаєте що ваша ляля потребує. Полірування: той крем для тіла і у всіх таке враження що ви її цілували всю ніч. Покраска: незабутні барви її краси про які вже забула. Повне ТО: зробимо так щоб не хрустіла як старий вуйко. Діагностика: треба ж знати заздалегідь який догляд вона заслуговує. Огляд авто при покупці. Буде такою красунею як наші українки. www.instagram.com/ascar_mtl?igsh=MTJhNXU5azI1b2dqYQ== maps.app.goo.gl/5mpn54hWrQ7hApL96?g_st=it +1 (438) 396-0265 Саша