Український Монреаль
-
Думка вашої величності дуже важлива в просуванні суспільства. Дякуємо вам)
-
Я не спільноту , тільки про вас одного я тільки вам пишу а спільнотк я поважаю бо був лічно знайомий з Вячеславом Черноволом і завжди ходив на його виступи і в його кабінеті був і до останнього дня до 1999 року ,ходив на його виступ ,останній раз був в березні у Львові
-
Ти написав мені?
-
Якщо знати Чорновола, чому за кордон? Є ж захист політиків
-
А де таке місце 😂?
-
Збараж
-
Привіт. Захотілося поділитися тим що болить… Дивлюся шоу на Netflix ‚The Milionaire Matchmaker’. Зйомки в США. Подобається бо легка тематика, цікаво спостерігати за людьми і брати щось корисне для себе бо сама в пошуках партнера для життя. Дуже вразила одна річ: в одній з серій мільйонер вибрав українку для побачення. Вона чітко і зрозуміло сказала декілька разів що з України. Джентельмен чомусь називав її ‚рашен гірл‘, потім в підсумках сезону ведуча теж її згадувала як ‚рашен гьорл‘. Серії знімалися в цьому році. Ще вживалося про вид зовнішності Eastern European що більш ніж адекватно і доречно в цьому випадку. Чому приклеюють нам це рашен гьорл? Просто сльози навертаються… До речі в моїй історії побачень тут в Монреалі теж мене називали рашен вумен при тому що знали звідки я моїх уточненнях з якої я країни. Боляче це чути від людей особливо при теперішніх обставинах з війною…
-
Ну американці в більшості тупі в географії, та шо американці якшо в мене знайомий мені признався, що до війни не знав де Україна🙃 Так шо не зважайте на це. Це то саме коли ми кажемо Африка. Хоча там купу країн і мені друг сказав з Алжиру що їх це теж нервує) Тому що а Африці є тільки одна африка як країна і це Південна Африка)
-
Там нема слова «африка» це республіка африканська.
-
Я думаю всі з них в курсі що росія напала на Україну і зараз війна тож зрозуміло що це дві країни… тож хотіла б не звертать на це увагу але на жаль не можу, ще треба було почуть на Нетфлікс 🙂
-
Як вона може судити про те чого не бачила? Я теж можу сказати що для прикладу Баварія це земля без законів. Або Португалія чи Чехія. Але хто я такий щоб це казати? От і вона ніхто
-
Що відбувається в країні це вже інше тема… як би там не було, кожна нація заслуговує називатися своїм ім‘ям. Я сама про це. А те що корупція і безробіття ( дуже багато українців на роботі в країнах Європи), то це правда
-
Ой, як сказати,я спіклувалася тут з німкенею,вона одружена з канадійцем ,вони не молоді люди, але то що вона знає про Україну, краще б не знала, каже, що то країна без законів,страшна корупція, безробіття,вона з тоі частини Німеччини родом,що ФРН,вона була дома в кінці дев'яностих і вона таке говорить про Україну ,а в Україні чи Росії вона не була ніколи ( Коли людина говорить німецькою,і тільки французьке(бордель) так вона собі то уявляє