Український Монреаль
-
Як вона може судити про те чого не бачила? Я теж можу сказати що для прикладу Баварія це земля без законів. Або Португалія чи Чехія. Але хто я такий щоб це казати? От і вона ніхто
-
Що відбувається в країні це вже інше тема… як би там не було, кожна нація заслуговує називатися своїм ім‘ям. Я сама про це. А те що корупція і безробіття ( дуже багато українців на роботі в країнах Європи), то це правда
-
Ой, як сказати,я спіклувалася тут з німкенею,вона одружена з канадійцем ,вони не молоді люди, але то що вона знає про Україну, краще б не знала, каже, що то країна без законів,страшна корупція, безробіття,вона з тоі частини Німеччини родом,що ФРН,вона була дома в кінці дев'яностих і вона таке говорить про Україну ,а в Україні чи Росії вона не була ніколи ( Коли людина говорить німецькою,і тільки французьке(бордель) так вона собі то уявляє
-
Тому що зп вища. Але безробіття і низькі доходи це не одне й те саме
-
А чому заробітчани в країнах Європи? Багато українців, не декілька. Я не про роздуми, а факти. Я з невеликого міста, тож знаю також з особистого досвіду коли приїхала туди з іншої країни і шукала роботу. Але тема про інше: про право називатися українцями, не інакше
-
За безробіття я посперечаюсь
-
А я бачу. Якщо брати кейс до війни то безробіття було низьким. Це факт. Відсоток людей на допомозі по безробіттю був досить низьким . А якщо взяти тих хто працював в кеш то дуже низьким.
-
Давайте будемо відвертими з України люди завжди іздили на заробітки, кому дозволяють можливості і тверезий глузд,ті мігрували,вони мучилися в еміграції, але знали для чого ті муки, тому що то різні можливості,різні перспективи.Так в Україні теж можна було вибитися в люди, але то дуже дискусійне питання....)
-
Думаю що недоречно сперечатись про це знаходячись на іншому континенті, тому тему безробіття і низького доходу не продовжую…
-
Дивіться я вам скажу тільки про юриста, якщо ти не маєш ліцензії,яку ти не маєш бо там квоти вартість.... Ти працюєш помічником до смерті,робиш все,несеш велику відповідальність, але ти ніколи і ні до чого не доробишся, який би ти мудрий не був,і так у всьому. Візьміть медсестру,в Канаді Польщі і Україні,люди з ідентичними навиками
-
South Africa, офіційна назва, а друга це Central African Republic
-
Так «вибитись в люди» можна всюди. Навіть десь в ЦАР. Інше питання скільки на це треба часу. Ну і я б сказав що в Україні цей процесс був простішим ніж в половині ЄС. Трабли є, але вони не вище ніж десь в Румунії або Болгарії чи Литві
-
І що з того? Не всі але багато. Тут теж є селф емплоймент
-
Гу я б посперечався з життям на мінімалку тут.
-
Навіть айті в Україні оформленні як ФОП
-
Тут ти можеш жити за мінімальну,а в Україні як жити за мінімальну
-
Юрист тут так само
-
Пс в Запоріжжі до війни однушка десь на околицях була 3500 до війни
-
Та блін, скажи чесно,підходять до тебе і кажуть на тримай ПР,що ти будеш думати,ти будеш порівнювати, що тут порівнювати Канада країна першого рівня а Україна вже навіть не третього,ну будьмо чесні)