Український Монреаль
-
Думаю що недоречно сперечатись про це знаходячись на іншому континенті, тому тему безробіття і низького доходу не продовжую…
-
Дивіться я вам скажу тільки про юриста, якщо ти не маєш ліцензії,яку ти не маєш бо там квоти вартість.... Ти працюєш помічником до смерті,робиш все,несеш велику відповідальність, але ти ніколи і ні до чого не доробишся, який би ти мудрий не був,і так у всьому. Візьміть медсестру,в Канаді Польщі і Україні,люди з ідентичними навиками
-
South Africa, офіційна назва, а друга це Central African Republic
-
Так «вибитись в люди» можна всюди. Навіть десь в ЦАР. Інше питання скільки на це треба часу. Ну і я б сказав що в Україні цей процесс був простішим ніж в половині ЄС. Трабли є, але вони не вище ніж десь в Румунії або Болгарії чи Литві
-
І що з того? Не всі але багато. Тут теж є селф емплоймент
-
Гу я б посперечався з життям на мінімалку тут.
-
Навіть айті в Україні оформленні як ФОП
-
Тут ти можеш жити за мінімальну,а в Україні як жити за мінімальну
-
Юрист тут так само
-
Пс в Запоріжжі до війни однушка десь на околицях була 3500 до війни
-
Та блін, скажи чесно,підходять до тебе і кажуть на тримай ПР,що ти будеш думати,ти будеш порівнювати, що тут порівнювати Канада країна першого рівня а Україна вже навіть не третього,ну будьмо чесні)
-
Мінімалка тут 1900. Студій по 1000 вже нема
-
Тут не треба сперечатися,на мінімальну тут чистими 2300 Якщо ти один ти арендуєш студію це 1000+- інтернет в тебе залишиться тисяча В Україні ти будеш мати мінімальну то десь 7000 ти ніфіга не винаймеш 😂 мон амі се фіні)
-
Коли контракт почався? Зараз я не бачив менше 1200-1300. Пс центр тут по ціні не сильно відрізняється.
-
Я б хотіла думати так як ви , але тверезий глузд не дозволяє
-
В центрі студія де я живу 1150то все включено і інтернет і то центр, якщо десь дальше думаю можна накопати,і то блін Монреаль де купа роботи,я рахую то що маю за вісім годин без овертайм,якби щось підшукати на вихідні то було б більше,то не околиці райцентру,чи обласного центру
-
Ви морозите фігню. Рівень життя україни був вище ніж в більше ніж півсвіту. Навіть таж Болгарія не випереджала(враховуючи ціни)
-
Я про те що всюди на мінімалку то не солодко.
-
Так ціна в Естонії що я називав ттеж без комуналки
-
вони то зрозуміло. Навіть в єс з врахуванням цін багато країн на близькому рівні