Український Монреаль
-
Не існувало зп в 3500 бо мінімалка 6500 це 5300 після таксів
-
Півсвіту,маєте наувазі- африканці,араби,їндуси та латиноси?
-
В березні цього року, одна і таж компанія має різні ціни,це від ремонту, локації залежить но це не те що однушка без комунальних за 3500 при зарплаті 3500
-
В тому то і справа що у вас глузд а в мене факти. Таж Естонія де мінімалка 650 євро до таксів. І аренда 450 найдешевша
-
apps.apple.com/app/id535957293
-
Яку зворотню сторону? Я не за штраф питаю
-
Почитайте зворотню сторону,там прописано як оплатити
-
В кожного своя думка
-
Поділіться, будь ласка, додатком для оплати за паркування в Монреалі, дякую
-
Країна третього світу з безробіттям(для мене) це коли людина йду зранку і шукає де заробити 5 баксів на їжу як в багатьох країнах Африки. Україна все ж трохи краще працює.
-
Ну я давав математику по країнам Балтії. Не сказав би що там сильно вище рівень. Хоча так є дешеві кредити і тд. Які в нас тільки зʼявляються. Але наздогнати то реально. Особливо периферію накшталт Іда Вірума в Естонії.
-
Це якщо ios. Для андроїду не підкажу
-
Не витрачайте свій час. Він зі мною сперечався за зарплату вчителів в державних школах в Україні при тому що я там працювала 15 років
-
Пише, що не доступне в моєму регіоні.Підкажіть, як називається
-
Вітаю всіх з нагоди свята Водохреща/Йордану, бажаю міцного здоровʼя, мирного неба над головою, достатку, щастя, нових можливостей та Божого благословіння. Нагадую про святковий фотомарафон, запрошую публікувати фото, відео, враження, можливо хтось святив вранці воду в церкві, можливо хтось в гостях чи на закупах, можливо маєте фото зустрічей, особисто я хочу поділитись сьогоднішнім відео з нашого комʼюніті.
-
BulkBarn
-
Навпаки. 🤔
-
Треба мати регіон Канада