Український Монреаль
-
BulkBarn
-
Навпаки. 🤔
-
Треба мати регіон Канада
-
Оо дивно.
-
Дякую
-
Ви забуваєте що та німка також не в Німеччині і багато українців також не лишилось в Німеччині і багато німців також тут, в тому числі на робочих річних контрактах. То чому їм не сиділося в класній Німеччині? це нормально коли люди їдуть працювати в інші країни, не нормально коли вони вважають, що чимось кращі за інших. Ну абсолютно нічим не відрізняється мій рівень життя тут і в Україні. Це при тому, що я працюю по професії, а ось відпочинок мені все ж подобався більше з України.
-
Такий і маю
-
Я і не сперечалася де кого більше.
-
Я теж живу добре тут і жила добре в Україні, але я не сліпа і бачила ситуацію навколо,я бачила як достойні спеціалісти заробляли копійки, як лікарю треба або хабарі брати, або йти в приватну медицину,а хто буде лікувати в державних закладах,я знаю що таке добре і не добре в Україні і то що воно не торкнулося мене,то не значить що його немає)
-
Державні заклади медицини повинні відмерти як клас. Як і багато інших речей. Ви тут їх бачите?
-
Так, будете отримувати стипендію
-
📚 RCMP в Канаді: Посібник для новоприбулих =) ⚡️ Цей посібник призначений для надання інформації про: ◾️роль поліції в Канаді ◾️коли і як звертатися до поліції ◾️чого очікувати, якщо до вас підійшли чи допитали поліцейські, ◾️ програми запобігання злочинності ◾️ як ти може грати ініціативну роль в запобіганні злочинності в вашому районі. 🔝 СКАЧАТИ ПОСІБНИК - Посібник українською🇺🇦 мовою Ми в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чати Канади YouTube channel | Instagram