Український Монреаль
-
розраховуйте, що не видадуть. Отримати потім не складно. А якщо видадуть - то супер, welcome to Canada
-
Wizz
-
Доброго дня , під скажіть може хто знає. Подавилася на кует минулого року отримали одобрення , на вклейку візи і ворк перміт, але так сталося , що ми не змогли вклеїти , зараз можемо . Но у дитини закінчується паспорт в який треба було вклеїти візу , в клеять нам в новий паспорт дитини візу чи ні ? Бо подзвонили в консульства в Руминії відповіді вони дати не змогли , написали листа, але відповіді поки немає .
-
Вибачте
-
canada-ukraine.notion.site/12b93d3314c64d8f8e8694eefdb3179c
-
Я не знаю, станом на зараз. Ми прилетіли 20 жовтня, там і SIN робила. Там, де наших зустрічають.
-
Ліміт на купівлю в інтег перевірте і подвійна конвертація може бути. Треба увімкнути.
-
Так. Уже по відповідям зрозуміла, що у будні дні і до 15:00. Всім дякую!
-
Ну я ще не зустрічав тих кому відмовили
-
Всім привіт! Шукаю няню для хлопчика 6 років. Территоріально Point Saint Charles, метро Charlevoix. Дати : 08, 09, 10, 11 січня на період з 2 години дня до 12 вночі ( без ночівлі). Готувати та прибирати не потрібно, лише проглянути за дитиною. Сімʼя франкомовна, але не принципово адже потрібно вже на завтра. Якщо можете поділитись контактами - напишіть мені будь ласка. Дякую
-
Вклеють до кінця паспорту. Раджу зараз замовити новий паспорт для дитини. Із старим паспортом вона заїде, з новим паспортом подаєте дитину на візу вже перебуваючи в Канаді. Якщо віза вам потрібна, бо вона не зможе повернутись, якщо ви поїде наприклад у відпустку. Ми їхали з двома паспортами, в імміграції я показала обидва. SP вона отримала на 3 роки, зараз подаю її на візу. Можна самій, можна через консультанта з інтеграції.
-
Було спростування. Таке нафотошопити може будь хто
-
А звідки інфа що оригінал? І так то дп документ і консулатів не стосується. Тільки щакордонних філій
-
То вкид