Український Монреаль
-
Тільки комунікативна методика , тобто все на французькій мові. Іноді жестами, картинками))
-
♈️ Овен 8 січня. 🎄 Якщо не сьогодні, то коли? Якщо чесно, вже відтягувати немає сенсу. ♉️ Телець 8 січня. 🎄 Хочеться якусь драму, а навколо одна комедія. ♊️ Близнюки 8 січня. 🎄 Ти більше не п'єш, тому що не пам'ятаєш, чим все закінчилося в минулий раз. ♋️ Рак 8 січня. 🎄 Головне знайти того з ким вас будуть дратувати одні й ті ж люди. ♌️ Лев 8 січня. 🎄 Тобі скучно. ♍️ Діва 8 січня. 🎄 Хто б що не говорив, тобою дуже пишається мама. І це головне. ♎️ Терези 8 січня. 🎄 Дивно, але тебе всі люблять. До цих пір. ♏️ Скорпіон 8 січня. 🎄 Ось це доросле життя і відповідальність — взагалі не твоє. ♐️ Стрілець 8 січня. 🎄 Давненько ти не катався на лижах (ніколи). Саме час почати (сьогодні). ♑️ Козеріг 8 січня. 🎄 Ти будеш відпочивати весь день, чудово демонструючи бурхливу діяльність. ♒️ Водолій 8 січня. 🎄 Твої капризи почнуть приносити матеріальні блага. ♓️ Риби 8 січня. 🎄 Ти навчишся розрізняти тупих людей від нормальних. Майже не дивлячись. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Я єдине що наголошу. Яким би складним не був Квебек, Онтаріо чи Бритіш Коламбія- але в цих провінціях традиційно більше можливостей і більше роботи. Провінціі де отримати піар легше- мають менше робочих можливостей- а заідси і полегшення програми, до рівня знайти роботу і залишитися
-
Доброго дня) Можливо тут є вагітні🤰🏼, або які нещодавно народили і зможуть підказати куди звертатись, щоб стати на облік? Сімейного лікаря ще немає, а як знайти хорошого лікаря не знаю. Можливо є навіть якісь українці, які тут працюють. Буду вдячна за будь-яку допомогу. Дякую🥰
-
Ти дуже скучив за навчанням)
-
Так написано ж було,що Jour pédagogique !