Український Монреаль
-
Доброго дня) Можливо тут є вагітні🤰🏼, або які нещодавно народили і зможуть підказати куди звертатись, щоб стати на облік? Сімейного лікаря ще немає, а як знайти хорошого лікаря не знаю. Можливо є навіть якісь українці, які тут працюють. Буду вдячна за будь-яку допомогу. Дякую🥰
-
Ти дуже скучив за навчанням)
-
Так написано ж було,що Jour pédagogique !
-
Тримайся, друже
-
Якщо ви зустрінете ці знаки, то день пройде топово: Телець — Рак Терези — Діва Лев — Телець Діва — Стрілець Стрілець — Водолій Водолій — Близнюки Козеріг — Овен Риби — Риби
-
Мене дивують відповіді, тому поділюся своїм досвідом, щоб вас не лякали. Мені курси за 4 місяці дали дуже багато, я почала говорити і розуміти написане. Якраз методика «все французькою» дуже добре працювала для мене. Я б закінчила всі рівні, але вже стало дуже складно поєднувати парт-тайм курси з роботою. Зараз записалася знову на парт-тайм, але попросила не давати знову 4 дні по 4 години на тиждень. З нетерпінням чекаю. А ще францізасьон - це класна можливість познайомитися з новими людьми з різних країн. І тобі ще й платять стипендію. Як на мене, то не треба втрачати цю можливість.