Український Монреаль
-
Якщо ви зустрінете ці знаки, то день пройде топово: Телець — Рак Терези — Діва Лев — Телець Діва — Стрілець Стрілець — Водолій Водолій — Близнюки Козеріг — Овен Риби — Риби
-
Мене дивують відповіді, тому поділюся своїм досвідом, щоб вас не лякали. Мені курси за 4 місяці дали дуже багато, я почала говорити і розуміти написане. Якраз методика «все французькою» дуже добре працювала для мене. Я б закінчила всі рівні, але вже стало дуже складно поєднувати парт-тайм курси з роботою. Зараз записалася знову на парт-тайм, але попросила не давати знову 4 дні по 4 години на тиждень. З нетерпінням чекаю. А ще францізасьон - це класна можливість познайомитися з новими людьми з різних країн. І тобі ще й платять стипендію. Як на мене, то не треба втрачати цю можливість.
-
Чи є в нас тут хтось хто займається перевезенням меблів? Напишіть будь ласка.
-
Всім привіт. Робимо ваше авто красивішим за вашу дівчину… майже. Так щоб не ревнувала 😍😍😍 Хімчистка: ті всі шампуні та мила про які ви чули але не знаєте що ваша ляля потребує. Полірування: той крем для тіла і у всіх таке враження що ви її цілували всю ніч. Покраска: незабутні барви її краси про які вже забула. Повне ТО: зробимо так щоб не хрустіла як старий вуйко. Діагностика: треба ж знати заздалегідь який догляд вона заслуговує. Огляд авто при покупці. Буде такою красунею як наші українки. www.instagram.com/ascar_mtl?igsh=MTJhNXU5azI1b2dqYQ== maps.app.goo.gl/5mpn54hWrQ7hApL96?g_st=it +1 (438) 396-0265 Саша
-
Насправді ці курси неймовірно продуктивні. Я ходила 4 місяці (пішла на роботу зараз, але хочу повернутися знову) і думала, що ці курси мені нічого не дали, але я спілкуюсь на роботі французькою і з сусідами, і я їх розумію і мінімально можу пояснити що хочу сказати. І за умови, що я дуже лінива у мовах і взагалі не повторюю і не вчу вдома, а живу на залишкових знаннях з навчання, для мене це дуже втішні результати. Тому для мене ці курси є неймовірно продуктивними (не оцінюйте свої знання за власними відчуттями, краще спілкуватися з людьми, тільки так ви справді зможете зрозуміти, що ви можете сказати і зрозуміти).
-
👷♂️Мінімальний вік для роботи в провінціях або територіях Канади🇨🇦 – В Альберті підлітки можуть працювати з 12 років , але лише за певних умов: у позаурочний час, за письмовою згодою батьків або опікунів і за погодженням директора з трудових стандартів. – На Острові Принца Едуарда можна працювати до 16 років . Проте Закон про зайнятість молоді визначає, що підліток віком до 16 років не може займати роботу, яка може завдати шкоди його чи її здоров’ю, безпеці, моральному чи фізичному розвитку. – У Нью-Брансвіку молодь віком до 14 років не може працювати на роботах, які можуть бути нездоровими або шкідливими для їхнього здоров’я, добробуту, морального чи фізичного розвитку . – У Новій Шотландії обмеження, накладені на підлітків віком до 14 років, можна порівняти з обмеженнями, що діють у Нью-Брансвіку, тобто робота на промисловому підприємстві, у лісовому господарстві тощо, а також поширюються на молодь віком до 16 років. . – В Онтаріо молодь до 14 років не може працювати на промисловому підприємстві. До 15 років вони не можуть працювати на заводі, а до 16 років – на будівництві, у лісовому господарстві чи кар’єрі. Їм також заборонено працювати в навчальний час. – У Квебеку молодь віком до 14 років не має права працювати без письмової згоди батьків або опікунів . Якщо їм не виповнилося 16 років, вони не можуть працювати у кар’єрі, на м’ясопереробному заводі чи в майстерні, а також займатися ремеслом чи професією, регульованою законом. Ми в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чати Канади YouTube channel | Instagram
-