Український Монреаль
-
Насправді ці курси неймовірно продуктивні. Я ходила 4 місяці (пішла на роботу зараз, але хочу повернутися знову) і думала, що ці курси мені нічого не дали, але я спілкуюсь на роботі французькою і з сусідами, і я їх розумію і мінімально можу пояснити що хочу сказати. І за умови, що я дуже лінива у мовах і взагалі не повторюю і не вчу вдома, а живу на залишкових знаннях з навчання, для мене це дуже втішні результати. Тому для мене ці курси є неймовірно продуктивними (не оцінюйте свої знання за власними відчуттями, краще спілкуватися з людьми, тільки так ви справді зможете зрозуміти, що ви можете сказати і зрозуміти).
-
👷♂️Мінімальний вік для роботи в провінціях або територіях Канади🇨🇦 – В Альберті підлітки можуть працювати з 12 років , але лише за певних умов: у позаурочний час, за письмовою згодою батьків або опікунів і за погодженням директора з трудових стандартів. – На Острові Принца Едуарда можна працювати до 16 років . Проте Закон про зайнятість молоді визначає, що підліток віком до 16 років не може займати роботу, яка може завдати шкоди його чи її здоров’ю, безпеці, моральному чи фізичному розвитку. – У Нью-Брансвіку молодь віком до 14 років не може працювати на роботах, які можуть бути нездоровими або шкідливими для їхнього здоров’я, добробуту, морального чи фізичного розвитку . – У Новій Шотландії обмеження, накладені на підлітків віком до 14 років, можна порівняти з обмеженнями, що діють у Нью-Брансвіку, тобто робота на промисловому підприємстві, у лісовому господарстві тощо, а також поширюються на молодь віком до 16 років. . – В Онтаріо молодь до 14 років не може працювати на промисловому підприємстві. До 15 років вони не можуть працювати на заводі, а до 16 років – на будівництві, у лісовому господарстві чи кар’єрі. Їм також заборонено працювати в навчальний час. – У Квебеку молодь віком до 14 років не має права працювати без письмової згоди батьків або опікунів . Якщо їм не виповнилося 16 років, вони не можуть працювати у кар’єрі, на м’ясопереробному заводі чи в майстерні, а також займатися ремеслом чи професією, регульованою законом. Ми в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чати Канади YouTube channel | Instagram
-
-
Пошукайте в пошуку - десь була інструкція
-
Є вже тести на папері українською в деяких SAAQ
-
Наймається перекладач або на англійській
-
Вже пару міс як ввели тести українською
-
Там типу, коли група збирається, тоді можна здавати з перекладачем, вони начебто самі це регулюють. Я коли туди прийшов подавати документи, мені сказали, що ви можете стати в чергу на здачу українською, і вас викличуть в один із призначених днів, з групою, або можете пройти іспит зараз, англійською чи французькою.
-
⚡️ Отримання довідки про відсутність судимостей в Україні ✅ По рекомендаціях від імміграційних консультантів, довідку про несудимість краще перекладати і завіряти в Генеральному консульстві України. ✅ Дана інструкція була підготовлена ліцензованим імміграційним консультантом - Bohdana Stepanenko-Lypovyk, ‼️ Для отримання довідки про відсутність судимостей в Україні потрібно зробити наступне: ◾️Роздрукувати та заповнити анкету (анкета додається). ▪️Анкета заповнюється двома мовами українською та англійською ◾️Зробити кольорову копію першої сторінки українського закордонного паспорту ◾️Замовити витяг про відсутність судимостей (Витяг) через сайт МВС або додаток Дія ▪️Лінк ДЕ ОТРИМАТИ ДОВІДКУ : t.me/UA_Canada_Cuaet/392 ◾️Відвідати найближче відділення Canada Post і придбати наступне: ▪️Money Order на суму 40 дол. на кожну особу якій потрібно отримати довідку про несудимість. Вказати отримувачем платежу Consulate General of Ukraine. ▪️Купити 2 конверти Xpress Post ▪️Сфотографувати номер відстеження кожного конверту ▪️Підписати один конверт для зворотної доставки з Вашою адресою ◾️Вкласти в один конверт наступне: ▪️Інший конверт для зворотної доставки ▪️Заповнену анкету ▪️Витяг із Дії або сайту МВС ▪️Money Order ▪️Копію основної сторінки паспорту ◾️Відправити все на адресу Консульства 📪 Unit 327, 9707 110 St. NW Edmonton, AB, T5K 2L9 📪 2275 Lake Shore Blvd. West, Suite 301, Toronto, Ontario, Canada, M8V 3Y3 🔝 ЗАПИСАТИСЯ НА КОНСУЛЬТАЦІЮ ДО БОГДАНИ