Український Монреаль
-
Привіт, в мене питання про здачу теоритичної частини на посвідчення водія. Я чув що наче Квебек робить переклад питань на українську, не підкажете де про це можна дізнатись більше і коли це зʼявиться?
-
Поки я не пішла на мовні курси,те дуолінго було до одного місця,бо воно не розтлумачує чому це так,а інше-так... його добре використовувати як доповнення до повноцінних занять. А загалом,усі люди різні і можливості вивчення і розумігня мови теж різні
-
Duolingo завантаж Мені дуже допомогло А потім само пішло
-
Перед екзаменом тиждень мучилась в ньому і пройшла на інший рівень без проблем
-
🤷♀
-
Так 😂
-
А зараз рота не закриєш Хоч і помиляюсь часто
-
А з дуолінго змогли?
-
Я через 10 тижнів не могла розрізняти що таке pouvoir et avoir 💀
-
Пошукайте в пошуку - десь була інструкція
-
Є вже тести на папері українською в деяких SAAQ
-
Наймається перекладач або на англійській
-
10 тижнів то один рівень раніше був. Якщо вчити з нуля,то на першому могли і не поянити, хоча нам якраз в кінці першого пояснили. Ну і залежить яка форма навчання.
-
Ну я 5 грудня здавав на Анрі Буреса, мені сказали таке.
-
Вже пару міс як ввели тести українською
-
Там типу, коли група збирається, тоді можна здавати з перекладачем, вони начебто самі це регулюють. Я коли туди прийшов подавати документи, мені сказали, що ви можете стати в чергу на здачу українською, і вас викличуть в один із призначених днів, з групою, або можете пройти іспит зараз, англійською чи французькою.
-
⚡️ Отримання довідки про відсутність судимостей в Україні ✅ По рекомендаціях від імміграційних консультантів, довідку про несудимість краще перекладати і завіряти в Генеральному консульстві України. ✅ Дана інструкція була підготовлена ліцензованим імміграційним консультантом - Bohdana Stepanenko-Lypovyk, ‼️ Для отримання довідки про відсутність судимостей в Україні потрібно зробити наступне: ◾️Роздрукувати та заповнити анкету (анкета додається). ▪️Анкета заповнюється двома мовами українською та англійською ◾️Зробити кольорову копію першої сторінки українського закордонного паспорту ◾️Замовити витяг про відсутність судимостей (Витяг) через сайт МВС або додаток Дія ▪️Лінк ДЕ ОТРИМАТИ ДОВІДКУ : t.me/UA_Canada_Cuaet/392 ◾️Відвідати найближче відділення Canada Post і придбати наступне: ▪️Money Order на суму 40 дол. на кожну особу якій потрібно отримати довідку про несудимість. Вказати отримувачем платежу Consulate General of Ukraine. ▪️Купити 2 конверти Xpress Post ▪️Сфотографувати номер відстеження кожного конверту ▪️Підписати один конверт для зворотної доставки з Вашою адресою ◾️Вкласти в один конверт наступне: ▪️Інший конверт для зворотної доставки ▪️Заповнену анкету ▪️Витяг із Дії або сайту МВС ▪️Money Order ▪️Копію основної сторінки паспорту ◾️Відправити все на адресу Консульства 📪 Unit 327, 9707 110 St. NW Edmonton, AB, T5K 2L9 📪 2275 Lake Shore Blvd. West, Suite 301, Toronto, Ontario, Canada, M8V 3Y3 🔝 ЗАПИСАТИСЯ НА КОНСУЛЬТАЦІЮ ДО БОГДАНИ
-
Ну в них ще стаф не весь знає. Треба кликати супервайзера😂 саак такий саак😂
-
Доброго дня. Шукаю квартиру. Бажано біля станції метро . З лютого по 30 червня Бюджет до 1000 .
-
Може хто знає як і де взяти один урок кермування, щоб маршрут показали та пояснили всі подробиці? А то мені 22 січня кермування здавати, хочеться з першого разу все зробити, інакше - ще місяць - півтора чекати.
29 Jan 2023, 07:13
164783/235977
about an hour ago