Український Монреаль
-
Вже пару міс як ввели тести українською
-
Там типу, коли група збирається, тоді можна здавати з перекладачем, вони начебто самі це регулюють. Я коли туди прийшов подавати документи, мені сказали, що ви можете стати в чергу на здачу українською, і вас викличуть в один із призначених днів, з групою, або можете пройти іспит зараз, англійською чи французькою.
-
⚡️ Отримання довідки про відсутність судимостей в Україні ✅ По рекомендаціях від імміграційних консультантів, довідку про несудимість краще перекладати і завіряти в Генеральному консульстві України. ✅ Дана інструкція була підготовлена ліцензованим імміграційним консультантом - Bohdana Stepanenko-Lypovyk, ‼️ Для отримання довідки про відсутність судимостей в Україні потрібно зробити наступне: ◾️Роздрукувати та заповнити анкету (анкета додається). ▪️Анкета заповнюється двома мовами українською та англійською ◾️Зробити кольорову копію першої сторінки українського закордонного паспорту ◾️Замовити витяг про відсутність судимостей (Витяг) через сайт МВС або додаток Дія ▪️Лінк ДЕ ОТРИМАТИ ДОВІДКУ : t.me/UA_Canada_Cuaet/392 ◾️Відвідати найближче відділення Canada Post і придбати наступне: ▪️Money Order на суму 40 дол. на кожну особу якій потрібно отримати довідку про несудимість. Вказати отримувачем платежу Consulate General of Ukraine. ▪️Купити 2 конверти Xpress Post ▪️Сфотографувати номер відстеження кожного конверту ▪️Підписати один конверт для зворотної доставки з Вашою адресою ◾️Вкласти в один конверт наступне: ▪️Інший конверт для зворотної доставки ▪️Заповнену анкету ▪️Витяг із Дії або сайту МВС ▪️Money Order ▪️Копію основної сторінки паспорту ◾️Відправити все на адресу Консульства 📪 Unit 327, 9707 110 St. NW Edmonton, AB, T5K 2L9 📪 2275 Lake Shore Blvd. West, Suite 301, Toronto, Ontario, Canada, M8V 3Y3 🔝 ЗАПИСАТИСЯ НА КОНСУЛЬТАЦІЮ ДО БОГДАНИ
-
Ну в них ще стаф не весь знає. Треба кликати супервайзера😂 саак такий саак😂
-
Давайте думати логічно, пристойні квартири просять по контракту попереджувати за 1-2 місяці. Отже, якщо ви хочете знайти не сарай і не те житло звідки біжали попередні орендарі - вам треба шукати за цей же час і все буде реально, багато хто хоче передати свій ліз і я в грудні ще бачила студії по такій ціні, але не у метро 😅
-
Вітаю, друзі! Хто може допомогти розібратися як подавати заяву в Tribunal administratif du logement? Може хтось має досвід? Ситуація така: компанія, в якої винаймаємо квартиру повідомила, що ми маємо в термін 30 днів прийти і підписати папери, якщо ми ХОЧЕМО продовжити контракт. Я підписала лише папери, що проінформована і мені сказали, що якщо ми НЕ хочемо, то НЕ треба більше нічого підписувати. На минулому тижні отримала папірець (навіть не лист), що контракт автоматично продовжено. Я пішла розібратися в ситуації, і мені сказали, що нічого такого не говорили і все взагалі навпаки. Я в шоці. Проблем з англійською в мене немає, я впевнена, що зрозуміла все правильно. Але все було на словах, доказів в мене немає. Чи є в мене шанси, що мені вдасться відмінити контракт? Квартира велика 5 1/2, шанси найти тенантів невеликі
-
Там є посилання
-
t.me/montrealukrainians/190833