Український Монреаль
-
Згодна. Працюю на англ мові, друзі англомовні, в садочку по дитячих справах розібратися з перекладачем в телефоні якось можна. Але,особисто мені емоційно важко це вивозити. Знаю історії коли люди тут десятиріччями живуть без французької і їм норм
-
Може є контакти Укр садочків. Буду вдячна!!!
-
Якщо ви навіть будете жити у англомовному районі, французька треба для спілкування з усіма державними установами. Вам не відмовлять в послугах, звісно, якщо ви тільки англ говорите, але емоційно це важко. Це ще не згадуючи ситуації, коли з вами принципово не продовжать розмову і зроблять вигляд що не розуміють англ. (продавчиня наорала на мене в магазині в перший тиждень мого перебування тут). Як сказав мій друг канадієць, який з Торонто переїхав в Монреаль, “quality of life” набагато вище, якщо ти можеш спілкуватися французькою.
-
Немає смислу судити загальну ситуацію по одному моєму кейсу ,так як у кожного все по різному ,залежачи від місця ,оточення і праці ,але якщо кажучи про мій досвід: живу в монреалі майже рік ,французьку знаю лише на рівні : Бонжур епта ,бонсуа,сиса,себон. Взагалі її не використовую . Англійська трішки краща ,десь рівень а2 ,але ніяких проблем не було і не має ,на роботі використовую англійську і в соціумі теж ,не було ситуацій,коли не міг вирішити свої питання . Але якшо стосується комунікації з новими людьми ,то да ,халепа ,в плані нові з знайомств з молодими людьми . Так що ,якщо брати в увагу мій кейс ,можу вам сказати ,що за рік життя ніяких проблем не було ,вважаючи повну відсутність французької в моїй голові
-
але ж для PR потрібен рівень B2 французької (якщо це програма PEQ)
-
І мені будь ласка
-
Можливо адресу знаєте?
-
Де знаходиться такий садочок на Українській мові?
-
🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦Добрий день, любі українці😊 Шукаю сусідку на підселення до мене в квартиру, тому рада буду прийняти до себе виховану та неконфліктну дівчину, жінку. Метро Plamandon. Недалеко є торговий центр, 10 хвилин пішки - продуктовый магазин Iga, 15 хвилин - Walmart. Орендна плата - 725 доларів в місяць (світло включено) Пральня знаходиться в будинку, 2.50 доларів- 1 прання. Договір оренди до квітня місяця з можливістю продовження. Квартира частково мебльована (Є ліжко, стільці). Заселення від лютого місяця. Кого зацікавило, пишіть мені в приватні повідомлення.
-
Але не доя тих хто переїзжає з інших провінцій. Просто для інформації
-
в аеропорту в українському кіоску питайте, кажуть дають.
-
Дякую за відповідь