Український Монреаль
-
🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦Добрий день, любі українці😊 Шукаю сусідку на підселення до мене в квартиру, тому рада буду прийняти до себе виховану та неконфліктну дівчину, жінку. Метро Plamandon. Недалеко є торговий центр, 10 хвилин пішки - продуктовый магазин Iga, 15 хвилин - Walmart. Орендна плата - 725 доларів в місяць (світло включено) Пральня знаходиться в будинку, 2.50 доларів- 1 прання. Договір оренди до квітня місяця з можливістю продовження. Квартира частково мебльована (Є ліжко, стільці). Заселення від лютого місяця. Кого зацікавило, пишіть мені в приватні повідомлення.
-
Але не доя тих хто переїзжає з інших провінцій. Просто для інформації
-
в аеропорту в українському кіоску питайте, кажуть дають.
-
Дякую за відповідь
-
Всім привіт! Чи великі черги на медкомісію по прильоту в Монреалі? Чи потрібно записуватися завчасно і взагалі скільки це займаю по часу. Дякую!🙏🏻
-
можна в Україні пройти, коштує 245 usd.
-
Записуватись треба. Займає години 3
-
так, але кому як зручніше
-
Так в канаді дешевше
-
Цікавить саме в монреалі
-
Може хто знає де в Монреалі знаходиться консульство Чехії.
-
Не розумію що зручного заплатити на 90 кадів більше ще й не мати 100% гарантії що все ок(були кейси коли люди проходили а інфу в ірцц не досилали, отримували перміт з обмеженнями і потім були листи щастя що огляд не пройшли)
-
А нащо? У вас 90 днів по прильоту. Черга максимум на декілька днів
-
Саме про нього. Якщо ірцц не має інфи то перміт буде з обмеженнями
-
Так, зекономити теж було б непогано 🙌🏻 це можна ще перед вильотом з України записатися, вірно?
-
так ворк перміт видається в аеропорту по прильоту, а обстеження упродовж 90 днів. То як я можу отримати перміт з обмеженням? Хронологія різна. Чи ви про якийсь інший перміт?