Український Монреаль
-
А українською чи російською на вас продавчині ніколи не орали ? 🤣 правда думаєте, що це через мову? Мову вчити доведеться всеодно, а дискримінації я не відчуваю. Мені на вулиці бабусі завжди щось розказують, яка хороша погода і.д. Вивчите пару фраз і будете місцевими на районі 🤣🤣🤣
-
а куди записуватися? як вони називаються?
-
Я тут з початку війни. Вивчила пару фраз, дякую. Думаю, що то було через мову. Знову ж таки, дуже сильно залежить від району де ви живете. Лонгьой місто з особливим вайбом, скажімо так.
-
-
дякую, знайшла secure.cic.gc.ca/PanelPhysicianMedecinDesigne/en/Home
-
Всім привіт,з 01.01 здається МЕБЛЬОВАНА кімната в приватному будинку,де живуть українки. Вартість 675 Включено ВСЕ. - Вода - Опалення,електроенергія - WI-FI - Ліжко з матрасом - дві шафи - На кухні також є все (плита,холодильник,посуд) - Пральна машина, сушка. - Приватний задній двір Район NDG, 8 хвилин пішки до метро Vendome. Прошу писати лише дівчат та тільки з серйозними намірами. Більше фото/відео та інші відповіді на всі ваші запитання в дірект. Дякую.
-
⚡️ Ресурс для здачі та підготовки до тесту CELPIP🇨🇦 ✅ Тести CELPIP – це провідні загальні тести з англійської мови в Канаді для імміграції, громадянства та професійного призначення. ▪️Офіційний ресурс, де ви можете пройти два безкоштовних тести - www.celpip.ca/prepare-for-celpip/free-practice-tests/ ▪️Придбати платні навчальні матеріали - www.celpip.ca/prepare-for-celpip/study-materials/ 💬 А який Ваш досвід, ділимося в коментарях=) Ми в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чати Канади YouTube channel | Instagram
-
це ж дві різні квартири
-
Пару днів тому
-
Так і пишуть що ця дівчина ДО цього перездавала цю хату в звʼязку з виїздом
-
різні фото, різні адреси, різні люди зробили публікації
-
Та ні
-
Дякую
-
И взагалі якщо цікавить якесь питання, то пишіть в приватні повідомлення мені....)