Український Монреаль
-
Перміт по ідеї так. Поселення, допомогу і тд - ні
-
Доброго, дня. Порадьте будь ласка де можна придбати гарну і якісну постільну білизну на Queen, ідеально, якщо онлайн можна замовити. Дякую.
-
Це трохи не так прайює - в спільноті дозволені приватні обʼяви а не комерційні тому уважно всі дивляться. Через це і питання
-
і звідки?
-
ну і за все платити по повній
-
тобто після 31го можуть перевірити - фін спроможність - мед огляд - іншуру Перміт треба буде чекати як я розумію(в аеропорту не факт що дадуть)
-
Travel to Canada by March 31, 2024, to be eligible for in-Canada measures under the CUAET To be eligible for the various supports and exemptions under the CUAET measures, you must enter Canada by March 31, 2024. If you enter Canada after March 31, 2024, you • need to meet the general requirements to enter Canada • will not be eligible for the supports and exemptions under the CUAET measures.
-
facebook marketplace , rentals.ca , kijiji.ca
-
Ні не зовсім. Зараз такий перміт дають в рамках тур візи
-
Привіт 🙋🏻♀️ Хто можливо був в такі ситуації , підкажіть будь ласка Залишилась без роботи на 2-3 неділі (так кажуть) ,працюю в готелі , прошу трудовий договір , кажуть що тут немає такого, можуть вислати підтвердження , що я офіційно працюю , прошу підтвердження , і цього вони не висилають ,питають навіщо і.т.д. 🤔 це є нормою ?
-
Я не була у подібних обставинах, та ,на мою думку,така поведінка є нажаль нормою. Я б казала що мені потрібно підтвердження для подальшої подачі на PR
-
Я півроку шукаю😂😂😂щоб і те і інше зрослося
-
Почекайте трохи 😂😂😂ще требо щоб робота була з класифікацією NOC