Український Монреаль
-
GST return. Це означає що твій дохід менший ніж медіан. Тому і повертають. Коли перейдеш наступний рівень зп то більше не побачиш такого. Переважно, ця виплата отримується 3-4 рази в рік
-
можливо ваш tax повернули
-
Мені аж плакати хочеться. Забув ті часи коли мені таке приходило
-
Мені періодично приходять повідомлення від агенства по пошуку нянь, на днях прийшло повідомлення: Hi, this is Saphia, the junior recruiter of Regency Nannies Montreal. How are you today? We have an employer, in Outrement, offering sponsorship for 1 nanny, with the LMIA CAQ Work permit process, A visitor nanny in Quebec or you are switching employers, who can speak English or French with relevant experience with childcare and housekeeping to work live-out. If you are in this situation and you have all these criteria or have an interested friend, we are looking forward to hearing from you or her. please text or call us back at (514) 344-0099 and specify that you are interested in working in the province of Quebec; Contract length: 24 months; Salary: $15.25 per hour; Flexible, Language requirement: English or French; Experience: Childcare (required); Experience with newborns; Driving Licence (preferred),12 years of education(minimum). Thanks. Можливо буде корисним комусь
-
Сама в шоці
-
Доброго вечора . Кому довго не приходила одноразова допомога , куди звертатись ?
-
А які вимоги?з такого типу н’юборнс і драйвер лайценз
-
Довго це скільки в вашому розумінні?
-
Це виплати тим, в кого був малий дохід за минулий рік. Загалом чеками по 81,25 має прийти близько 325 доларів. З першим чеком мало прийти пояснення.
-
Всім привіт. Хто знає, як зараз можна записатись на отримання нового загран паспорту в Консульському відділі в Оттаві? Записатись через електронну чергу нереально. Які ще є варіанти?
-
Подавали 13 грудня
-
Газету носить чи рве?
-
То по податках відшкодування ( щось пов'язано з орендою квартири) раз в квартал така сума приходить, якщо маєте свій "кабінет" - то там є інформація. Якщо Вам треба більш конкретно, то я можу в себе пошукати інформацію..бо не пам'ятаю - давно читала...
-
В мене птахи. Не знаю як буде то все