Український Монреаль
-
Доброго вечора . Кому довго не приходила одноразова допомога , куди звертатись ?
-
А які вимоги?з такого типу н’юборнс і драйвер лайценз
-
Довго це скільки в вашому розумінні?
-
Це виплати тим, в кого був малий дохід за минулий рік. Загалом чеками по 81,25 має прийти близько 325 доларів. З першим чеком мало прийти пояснення.
-
Всім привіт. Хто знає, як зараз можна записатись на отримання нового загран паспорту в Консульському відділі в Оттаві? Записатись через електронну чергу нереально. Які ще є варіанти?
-
Подавали 13 грудня
-
Газету носить чи рве?
-
То по податках відшкодування ( щось пов'язано з орендою квартири) раз в квартал така сума приходить, якщо маєте свій "кабінет" - то там є інформація. Якщо Вам треба більш конкретно, то я можу в себе пошукати інформацію..бо не пам'ятаю - давно читала...
-
В мене птахи. Не знаю як буде то все
-
Кредит GST/HST — це неоподатковуваний щоквартальний платіж, який допомагає окремим особам і сім’ям із низькими та скромними витратами дохід повністю або частково компенсує GST або HST, які вони сплачують. Одноразова федеральна знижка на продукти – це виплата, яка допомагає особам і сім’ям, які мають на це право, з низькими та скромні доходи, надаючи допомогу від інфляції канадцям, які цього потребують найбільше. www.canada.ca/en/revenue-agency.html