Український Монреаль
-
По программі Job search assistance
-
Cuaet не quaet Не Qanada ж😂
-
Підтвердження прийшло за місяць разом з зарахуванням на курси.
-
А чим аргументував виключення за 1 пропуск? Хоча у мене там де дружина теж суворо але це не те щоб законно
-
в нас на фултаймі один викладач ініціював виганяння з першого пропуску, про який її не попередили. Другий казав, що 3 пропуски пробачить, але треба його наперед попередити
-
Залежить фул чи парт тайм. У нас максимум 2 пропуски
-
В нас на п'ятий пропуск дають попередження
-
Так це порушення вашого контракту з її боку. Бо в контракті прописані правила. Той лист по факту не має ніякої юр сили. Ну як мінімум у мене так в контракті з міфі.
-
да, і на другому тижні вона одну ученицю вигнала за пропуск в пятницю. В понеділок сказала, що вже не можна їй на заняттях бути. В результаті частина групи за деякий час пішла, інші відвідували як зайчики, без не те що прогулів, без запізнень на 1 хв
-
вчитель був дуже принциповий, взагалі вона нам на першому занятті показала документ їм, вчителям, від МІФІ, де було вказано, що жодного заняття не можна пропускати. От не памятаю, чи там було вказано з причиною чи без. Проте як потім ми дізналися, все залежить від вчителя: він не інформує МІФІ про пропуск, то ніхто і не знатиме. Ця викладачка була настільки принциповою, що табелювала нас по годинам. Я відпрошувалася на здачу водіння і раз в лікрню, то ті години вона мені в табель не поставила і мені їх не оплатили
-
Пропустити можна шось до 30год і вони оплачувались. Принайні , так було у мене. Завжди отримувала чеки , як і ті, хто був на уроках.На останньому курсі мій професор взагалі нікому н не ставив , то багато було відсутніх на парах, тому як кому повезе з вчителем , лол
-
бачите, я особисто не бачу нічого не законного в тому, щоб дотримуватися графіка початку занять і взагалі постійно бути на заняттях) підписали, треба вчитися)
-
Бо у вас з ними егрімент(навіть якщо це паблік полісі+лист)
-
Так треба в міфі скаржитись було😂
-
вона ще спочатку дуже за запізнення мінімальні трітила. Деякі жалілися в седжеп, поте отримували відповідь, що все, що робить вчитель цілком законно і це не його власна ініціатива, а він дотримується правил МІФІ