Український Монреаль
-
Може в когось була подібна ситуація? При оформленні візи в Канаду дитині не було 18 років, тому не робили відбитки пальців. Їй дали візу візитор. Не дали студі перміт. Зараз летимо і їй вже 18 виповнилося. Чи не буде проблем з тим, що в неї нема відбитків. І чи дадуть їй по прильоту студі перміт чи ворк перміт?
-
Всім доброго дня. Є дуже важливе питання,як для мене, можливо хтось вже через це пройшов і може підказати. Ми приїхали до провінції Квебек (Монреаль) місяць тому з України, у дитини стоять брекети, але до кого можна тут звернутися щоб їх підтягнули? Це проблема, я знаю, але як її тут можна вирішити?
-
Дивіться... знову ж таки, це в мене припущення, я не готовий поручитися, але, останнє слово - за рішенням офіцера на перетині кордону. Скоріш за все, якщо ви поясните ситуацію, і попросите WORK Permit, вам його і видадуть. В тім, можливо вони скажуть що треба здати відбитки пальців. Типу як з мед оглядом.
-
В тому і справа. В мене є, а у дочки немає((
-
Дякую, у мене такі ж припущення, а як буде насправді, невідомо)) дуже хвилююче все))
-
Всім привіт. З приводу програми отримання пр для тих, у кого є родичі: дзвонила в міфі, є наступна інформація: - французьку здавати не треба - ваш родич не буде вас спонсорувати і нести жодну відповідальність - в результаті ви отримуєте звичайний пр, по якому можете працювати, подорожувати, тд. Жодних обмежень - хто подається через common-law partner: ваш партнер вважається common-law через два роки після того, як ви почали жити разом або відкрили рахунок або зробили ще щось, що підтверджує статус common-law. Я думаю, що вони тут неправі, бо Канада визначає common-law через рік, а для Квебека я таких цифр не знаходила взагалі. Тільки характеристики, які визначають conjoint de fait.
-
Аж так терміново?
-
Всім привіт. Друзi, підкажіть, будь ласка людину, яка могла б подивитися мобільний телефон xaomi (поламався єдиний телефон, не включається) за символічну ціну, бо він сам вже нічого і не вартий. Якщо є такі знайомі і є бажання допомогти в цьому випадку, будь ласка, дайте контакти цієї людини або мої контакти цій людині
-
Доброго вечора, шановні! Маю намір зробити евалюацію диплома через МіFi. Наразі у наявності усі необхідні оригінали документів про освіту(дипломи, атестати+ додатки) та їх переклади, завірені українським нотаріусом. 1) Які документи з вище наведених все ж таки потрібно засвідчувати в консульстві України? 2) Поділіться, будь ласк, досвідом або порадою з чого почати.
-
Не факт. Краще звʼяжіться з міфі. Укр нотаріус має канати. Можливо треьа ьуде перекласти у місцевого перекладача. Пс як матимете інфу поділіться тут @lin0chkasof
-
тобто, не потрібно наново перекладати, достатньо засвідчити ці переклади?
-
Шукаємо вихователя (допоміжного вихователя) в субсидований дитячий садочок на південному березі (Saint-Hubert). Вимоги: адекватна людина з відкритим дозволом на працю з дітьми, середніх років, французька мова (можна після курсів францедисьон), фізично і морально готова до навантажень специфіки роботи з дітками 2-3 років 35 годин в тиждень, зарплата стартує від 18,5 в годину. Приємний колектив, допоможу з первісною адаптацією. Резюме відправляти мені в приват. Хай щастить 🫶🏻
-
У нас на парт таймі 5 пропусків дозволено, але з будь якої причини. Хворієш більше - твої проблеми)