Український Монреаль
-
Ось такі медальки збираєш
-
ТО не входило за рахунок Ліза. За свої кошти
-
Ти у ванні вже скоро зваришся виходь із ванни та із чатику і йди до мене
-
Але я думав що тільки для сільської він був
-
Мені тепер не холодно не жарко від того
-
майже всі авто на юрках то ліз
-
Мене там нема
-
Я тільки за сільгосп техніку знаю що був)))
-
і є
-
В Украіні був ліз????
-
та був на все просто не всім давали багато специфіки я коли в страховій працював році в 2014 там лізингові як раз і були
-
Звісно. Усі машини на фірмі в лізі були
-
добрий день. чи хтось купував гуманітарні квитки через цю компанію? tickets2canada.com
-
Вітаю всіх. Стала відома офіційна дата смерті Володимира Утіна. Як і прогнозувалося багатьма експертами, це буде 21 січня 2024 року, в містечку Гірки, в Підмосков'ї. (Не плутать з Гіркіним)
-
Всім доброго дня! Шукаю квартиру 3 1/2 в Монреалі з 1-5 лютого ,буду вдячна за повідомлення в особисті
-
ЯКІСНЕ НАВЧАННЯ ЗА НИЗЬКУ ЦІНУ! 📚 1️⃣ 012 "Дошкільна освіта"- для тих, хто готовий виховувати наймолодших громадян нашої країни. ОПП «Дошкільна освіта та практична психологія» ОПП «Дошкільна освіта та логопедія» 2️⃣ 016.01 "Спеціальна освіта (Логопедія)" – для тих, хто прагне працювати з людьми з особливими освітніми потребами та адаптувати їх життя. ОПП «Логопедія. Спеціальна психологія» ОПП «Спеціальна освіта» 3️⃣ 231 "Соціальна робота" – станьте тим, хто змінює цей світ на краще, допомагаючи людям у різних складних життєвих обставинах. ОПП «Соціальна робота та соціальна педагогіка» ОПП «Соціальна робота та практична психологія» ОПП «Соціальна педагогіка» ОПП «Поствоєнна соціально-психологічна реабілітація» 🎯 Наші освітньо-професійні програми забезпечують професійний розвиток, практичний досвід та можливості для особистісного зростання, а дипломи визнаються за кордоном! ЯКІСНЕ ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ ТА ЦІКАВЕ СТУДЕНТСЬКЕ ЖИТТЯ ЗА БУДЬ-ЯКИХ УМОВ!🇺🇦
-
Доброго Дня! Хоть вже отримав ПР по воззʼєднанню сім’ї?
-
Доброго дня. Шукаю квартиру. Бажано біля станції метро . З лютого по 30 червня Бюджет до 1000 .
-
Та я думаю що ще ніхто. Це не так швидко, поки федерали розглянуть, поки передадуть на провінцію. Але можливо комусь вже пощастило.
-
Здається квартира- студія є необхідні меблі та техніка, все що ви бачите на відео. Квартира знаходиться в бейсменті. Ціна 1100 сюди все включено. Знаходиться в Longueuil. Також є місце для паркування автомобіля.Для більш детальної інформації пишіть у приватні повідомлення.
29 Jan 2023, 07:13
165381/236412
about 2 hours ago