Український Монреаль
-
ЯКІСНЕ НАВЧАННЯ ЗА НИЗЬКУ ЦІНУ! 📚 1️⃣ 012 "Дошкільна освіта"- для тих, хто готовий виховувати наймолодших громадян нашої країни. ОПП «Дошкільна освіта та практична психологія» ОПП «Дошкільна освіта та логопедія» 2️⃣ 016.01 "Спеціальна освіта (Логопедія)" – для тих, хто прагне працювати з людьми з особливими освітніми потребами та адаптувати їх життя. ОПП «Логопедія. Спеціальна психологія» ОПП «Спеціальна освіта» 3️⃣ 231 "Соціальна робота" – станьте тим, хто змінює цей світ на краще, допомагаючи людям у різних складних життєвих обставинах. ОПП «Соціальна робота та соціальна педагогіка» ОПП «Соціальна робота та практична психологія» ОПП «Соціальна педагогіка» ОПП «Поствоєнна соціально-психологічна реабілітація» 🎯 Наші освітньо-професійні програми забезпечують професійний розвиток, практичний досвід та можливості для особистісного зростання, а дипломи визнаються за кордоном! ЯКІСНЕ ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ ТА ЦІКАВЕ СТУДЕНТСЬКЕ ЖИТТЯ ЗА БУДЬ-ЯКИХ УМОВ!🇺🇦
-
Доброго Дня! Хоть вже отримав ПР по воззʼєднанню сім’ї?
-
Здається квартира- студія є необхідні меблі та техніка, все що ви бачите на відео. Квартира знаходиться в бейсменті. Ціна 1100 сюди все включено. Знаходиться в Longueuil. Також є місце для паркування автомобіля.Для більш детальної інформації пишіть у приватні повідомлення.
-
До того часу буде вам список бухгалтерів для податкової декларації та список організацій де можна це зробити.
-
Тільки якщо у вас нууууу дуууууже погано все
-
Доброго дня! Порадьте, будь ласка, ріелтора у Монреалі.
-
www.linkedin.com/groups/14284409
-
Вітаю! Хто знає чи є якісь регулювання по відправці FPV дрона в Україну міст експресом? Наскільки я розумію не має бути жодних проблем, але можливо хтось знає якісь деталі чи має досвід з цього приводу. дякую!
-
Шановні, вже є бухгалтер та фінансовий радник які готові провести маленьку майстерню щодо фінансової грамотності. Я бачу що бажаючих не мало та місця обмежені, пропоную: облік людей які на всі сто відсотків будуть присутні. Не буде як минулого року «дефеляда» на 350 осіб. Не гайте часу. ⏱️ коли 19.01.2024 на 19:00 Бронювання: @voyageur_errant
-
Всім привіт. Робимо ваше авто красивішим за вашу дівчину… майже. Так щоб не ревнувала 😍😍😍 Хімчистка: ті всі шампуні та мила про які ви чули але не знаєте що ваша ляля потребує. Полірування: той крем для тіла і у всіх таке враження що ви її цілували всю ніч. Покраска: незабутні барви її краси про які вже забула. Повне ТО: зробимо так щоб не хрустіла як старий вуйко. Діагностика: треба ж знати заздалегідь який догляд вона заслуговує. Огляд авто при покупці. Буде такою красунею як наші українки. www.instagram.com/ascar_mtl?igsh=MTJhNXU5azI1b2dqYQ== maps.app.goo.gl/5mpn54hWrQ7hApL96?g_st=it +1 (438) 396-0265 Саша
-
як я розумію ні - це ж типу профорієнт
-
Доречі як на мене теж логічніше було б