Український Монреаль
-
Так. Намагався дізнатися в посольстві в Оттаві, як це працює, чого чекати, сказали тільки, що щось має прийти на пошту, що саме та що з цим робити самі не знають, бо "ще не працювали з новою системою". Сказали також, що нових слотів в січні вже не буде.
-
Тиждень тому був в Оттаві. Людей не було
-
Курси 4.5 місяці= це більше ніж 11 тижнів Платять 1450$ в місяць Пошук роботи www.ydesfemmesmtl.org/services-employabilite/femmes-vers-emploi/ Тутка внизу самому є форма -треба заповнити
-
Вони взагалі працювати не хочуть схоже.
-
Це питання до посла та до української влади. Дві жінки за невелику платню не зможуть обслуговувати 200 тисяч українців. А чи цікаво українській владі збільшувати фінансування посольства в Канаді - це питання відкрите.
-
Отож((
-
Навіть очікуючих не було. Типу хто по запису
-
Я коли був теж ніяких черг не бачів
-
Це не так. Ще є відділеня у Торонто та Едмонтон. І ткди їздять ьільшамкількість лбдей
-
Три консульства
-
Ну не 2.
-
І навіть якщо погодитися що багато людей а консулів мало. - я очікую тоді бачити постійні черги, очікуючих. Людей якихось, які вирішують питання. Але ні. Там пусто. Нікого нема. Або є 1-2 людини максимум. Складається враження, що раніше хоч слоти ловили там через перекупів і так далі. Зараз просто закрили можливість реєстраціі, і щоб не іздили до них
-
Більшість украінців в Манітобі які в Едмонтон іздять
-
Добрий вечір , є робота можна сказати парт тайм в готелі ( три дні ) за деталями чекаю в особисті повідомлення
-
Увесь січень ще діє старий запис з "перекупами".
-
Ок, скільки людей обслуговують? В Оттаві дві жінки. 99%, що в Торонто на Едмонтоні ще по дві (або два). Шість людей. Якщо вам цього достатньо, то я радий за вас, але тут багато людей, які не знають, як попасти в посольство, а їм дуже треба. Шість людей(та хоч десять) в посольстві України в Канаді не здатні вчасно обслуговувати 200 тисяч новоприбулих.
-
Запитайте у перекупів. Доречі, коди я був, до мене і після мене були люди.
-
Я ловив місяць, кожну ніч, спіймав один в 01:45. Як покращити, я їм особисто сказав.
-
Питання одне. Де люди?
-
Нічого не закрили, ввели авторизацію за електронним підписом, звісно щоб реєструвалися та ставали в чергу лише ті, кому це потрібно. Як воно буде працювати - побачимо. Особисто я не вірю в діджиталізацію посольства, аби не діджиталізували бюрократію. Але сподіваємось на краще...принаймні через місяць чи трохи більше дізнаємось, як воно првцює.
29 Jan 2023, 07:13
165461/236309
43 minutes ago