Український Монреаль
-
А шо в групі не можна ділитись творчістю?
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка продаю авто, покупець запитав dcv report- зробила запит на одному з сайтів, авто показувало, оплатила- пише авто не найдене. Взагалі що це за репорт? І де його робити?
-
Шановні, вже є бухгалтер та фінансовий радник які готові провести маленьку майстерню щодо фінансової грамотності. Я бачу що бажаючих не мало та місця обмежені, пропоную: облік людей які на всі сто відсотків будуть присутні. Не буде як минулого року «дефеляда» на 350 осіб. Не гайте часу. ⏱️ коли 19.01.2024 на 19:00 Бронювання: @voyageur_errant
-
З власного досвіду , та досвіду своїх друзів можу сказати , що середня ціна 800$ за однокімнатну квартиру. Звісно є різні кейси , все залежить від локації , та стану квартири.
-
це ви де такі ціни знайшли?
-
Добридень! Відчайдушно потребую роботи! Англійська intermediate, французька десь так само. Магазини, кухня, офіси........Будь ласка, не пишіть про Долараму, я все прекрасно знаю, вже віднесла резюме в багато місць, відповіді немає. Мені 47, за освітою економіст. Відповідальна і порядна, руки з правильного місця виросли). Ще із задоволенням погуляю (побуду, погодую )з собаками (котами), район Хампстед. Всім гарної неділі!
-
Добрый день . Подскажите на каком сайте делали визу в Канаду ? Целый день ищу не могу найти . Спасибо
-
Хвала Богу нас за мови не били, у нас так само були і татари в класі які говорили татарською, ніяких тілесних побиття не було
-
Я не жартую
-
У нас за російську били
-
Монреаль в Україні?
-
у школах у нас завжди була російська мова
-
За 800-1000 є можливість зняти студію