Український Монреаль
-
З власного досвіду , та досвіду своїх друзів можу сказати , що середня ціна 800$ за однокімнатну квартиру. Звісно є різні кейси , все залежить від локації , та стану квартири.
-
це ви де такі ціни знайшли?
-
Добридень! Відчайдушно потребую роботи! Англійська intermediate, французька десь так само. Магазини, кухня, офіси........Будь ласка, не пишіть про Долараму, я все прекрасно знаю, вже віднесла резюме в багато місць, відповіді немає. Мені 47, за освітою економіст. Відповідальна і порядна, руки з правильного місця виросли). Ще із задоволенням погуляю (побуду, погодую )з собаками (котами), район Хампстед. Всім гарної неділі!
-
Добрый день . Подскажите на каком сайте делали визу в Канаду ? Целый день ищу не могу найти . Спасибо
-
Хвала Богу нас за мови не били, у нас так само були і татари в класі які говорили татарською, ніяких тілесних побиття не було
-
Я не жартую
-
У нас за російську били
-
Монреаль в Україні?
-
у школах у нас завжди була російська мова
-
За 800-1000 є можливість зняти студію
-
Згідно чинного законодавства одна
-
Там вам писали про 800 доларів. Немає таких цін ніде на квартири, тільки на кімнати. Квартира починається десь від 1100 - а далі залежить від ваших потреб. Середню вам ніхто не скаже, бо все залежить від локації, стану будинку і наповнення квартири.
-
в Україні дві мови. Не розумію проблеми
-
Добридень . Підкажіть на якому сайті робили візу до Канади? Цілий день шукаю не можу знайти. Дякую
-
я теж . І що тепер бити один одного за різні мови?
-
я розумію, але на маркетплейс багато пропозицій з такими цінами теж