Український Монреаль
-
Якщо можу допомогти, то ніколи не відмовлю, зазвичай в особисті. Якщо не можу, то мовчу🤷🏼♀️
-
Посваритись захотіла людина
-
Тут складніше через дороговизну, специфіку ринку і складність багатьох побутових речей.
-
Саме в Монреалі зовсім трошки, ще не встигла. Ви хочете посперечатися особисто?)
-
Як і в будь-якій іншій країні. Люди їдуть не від хорошого життя очевидно
-
t.me/montrealukrainiansboard/480
-
Давно тут? На конференції ходила? На наші зустрічі?
-
Ні , але Європа в цьому випадку більш очевидний і логічний вибір
-
Краще Гугл. Бо робота є, але будівництво здебільшого франкомовне, тому треба дивитися. Також є Salon National de L’habitation (7-10 березня) де будуть різні фірми, повʼязані з будівництвом і ремонтом. Це більше як маркетинг для них показати товари і послуги, але можна запитати і про роботу і про ситуацію взагалі на цьому ринку праці, запитати поради плюс взяти контакти :)
-
Тут половина чату глузд втратила на гороскопах, нема що дивуватися (:
-
До вечору фінансової грамотності залишилося лише пʼять днів а записалось вже більше 90% кількості людей яких можна допустити в приміщення. Тож, на пʼятницю 19.01.2024 вже дуже багато зацікавлених. Прошу не гайте часу тому що через день вже не буде можливості записати нових. Пишіть: @voyageur_errant
-
Привіт всім 🎉. У мене буде трохи об'ємне питання. Буду вдячний за консультацію і допомогу. На початку лютого збираюсь в Канаду, Монреаль, по CUAET. Монреаль обрав рандомно, просто сподобалось місто. Лечу один. 1) Чи є якісь особливості в аеропорту, які треба знати заздалегідь? 2) Чи зможу отримати ворк перміт в аеропорту? 3) Де краще придбати моб. SIM карту? 4) Який мобільний оператор обрати і який тариф/пакет? 5) В якому БАНКУ відкрити рахунок? Де можуть дати і кредитну картку з лімітом? У кого гарний Інтернет чи Мобайл Банкінг? Може також діють пільгові умови на обслуговування рахунків? 6) Чи можу розраховувати на ЖИТЛО на перші 2 тижні, якщо я один? 7) В яких організаціях, чи на яких сайтах мою зареєструватися як новоприбулий? 8) Де і як шукати житло після перших 2-х тижнів? 9) Де і як шукати роботу? Інфо про це все звичайно я сам вже збираю, але дуже допоможуть і практичні поради від вас, хто вже пройшов. Дякую.
-
Не тільки ми організовуємо таке