Український Монреаль
-
Кава😣
-
Зло ніколи не спить😂
-
Квест на виживання, то зараз в Україні. Навіть там де тихо. Ходиш на роботу, наче живеш спокійно... А чи прилетить ракета чи впадуть уломки, то таке, ніхто не знає...
-
♈️ Овен 15 січня. ✨ Спробуй написати Овну, він сьогодні начебто адекватний, на все згоден. ♉️ Телець 15 січня. ✨ Ви були б чудовою парою, якби ти вміла вчасно закривати рота. ♊️ Близнюки 15 січня. ✨ Хочеться вже опинитися в потрібний момент в потрібному місці, а не ось це все. ♋️ Рак 15 січня. ✨ Любов перевіряється мінусом за вікном. ♌️ Лев 15 січня. ✨ Як перестати виправдовувати свої вчинки «таким характером» і почати жити? ♍️ Діва 15 січня. ✨ Найбільше в стосунках тобі подобається спати, тому що так є ймовірність, що ти не наговориш дурниць. ♎️ Терези 15 січня. ✨ Скільки потрібно прочитати книг, щоб перестати вважати себе тупим? ♏️ Скорпіон 15 січня. ✨ Ти сьогодні дуже добре виглядаєш, але це не дивно, ти ж працював над цим останні років п'ять. ♐️ Стрілець 15 січня. ✨ Пам'ятаєш, ти хотів закохатися? Забудь! Тепер ти хочеш, щоб любили тебе. ♑️ Козеріг 15 січня. ✨ Тебе хлібом не годуй дай подраматизувати. ♒️ Водолій 15 січня. ✨ Якщо щось не подобається — треба говорити про це голосно і заздалегідь. ♓️ Риби 15 січня. ✨ Навіщо говорити про колишніх, якщо про них можна постійно думати? 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
На плитоноску 7.0 Слава Україні, прошу вас долучитися до збору коштів на плитоноску для мого двоюрідного, яки з моменту повномасштабного вторгнення боронить Україну у складі 114 бригади мінометної батареї. Фото - відео звіт і документи будуть 🎯 Ціль: 4 800 ₴ 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/3PwJnNAToe
-
А ще ці батончики виробляє Pepsi,яке працюює з рашкою і намагається зробити вигляд, що війни немає.
-
велике спасибі, що стосується Монреаль я володію мінімальною, але важливою інформацією, можливо вам відомо, в Онтаріо така ж схема ? розумію, питання не за адресою, я не в тій групі, але там 0 активності, можливо, ви чули від знайомих чи стикалися особисто?
-
Airbnb або шукати хаузінг до прильоту(але це нелегко)