Український Монреаль
-
Та циганка
-
Добрый день, пожалуйста подскажите в каких провинциях я могу рассчитывать на бесплатное жилье первые две недели?
-
Доброго дня. Спілкування тут лише українською. Будь ласка, перепишіть своє повідомлення
-
добрий день, підкажіть будь-ласка в якій провінції я можу розраховувати на допомогу (2 тижні в готелі)
-
Але не факт що буде саме готоель.
-
До 31 березня в кожній провінції буде житло на 2 тижня.
-
На плитоноску 7.0 Слава Україні, прошу вас долучитися до збору коштів на плитоноску для мого двоюрідного, яки з моменту повномасштабного вторгнення боронить Україну у складі 114 бригади мінометної батареї. Фото - відео звіт і документи будуть 🎯 Ціль: 4 800 ₴ 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/3PwJnNAToe
-
Ще трошечки залишилося 🙏піднажміть будь ласка
-
Как выйти на это жилье , в аэропорту искать людей ? Пожалуйста нужна ваша консультация 🙏🏻
-
А ще ці батончики виробляє Pepsi,яке працюює з рашкою і намагається зробити вигляд, що війни немає.
-
мої дії щодо прибуття в аеропорт? шукати організацію за допомогою для українців? Де брати дозвіл на роботу? і як заселитися до готелю на перші два тижні є якісь волонтери?
-
Є волонтери, не переживайте, головне знайдіть їх, вони вас заселять в готель та допоможуть отримати дозвіл на роботу
-
плюс мінус теж саме
-
велике спасибі, що стосується Монреаль я володію мінімальною, але важливою інформацією, можливо вам відомо, в Онтаріо така ж схема ? розумію, питання не за адресою, я не в тій групі, але там 0 активності, можливо, ви чули від знайомих чи стикалися особисто?
-
Доброго ранку , якщо хтось підтверджував тут українські дипломи , підкажіть де саме і як ви це робили ?
-
Airbnb або шукати хаузінг до прильоту(але це нелегко)
-
і що робити в цьому випадку? якщо вже прилетіла, на вулиці?
-
тобто вони одразу попереджають що якщо нема - то заселити небуде куди
-
там теж даються. І там наче воно є. А в Онтаріо і Квебеці - по мірі доступності
-
я чула інформацію що житло дається тільки в Альберті, Едмонтоні та Калгарі і це сподіваюся хибна інформація, але все-таки вона мене трохи збила
29 Jan 2023, 07:13
166167/236438
about an hour ago