Український Монреаль
-
Без будь яких
-
Буде день підпису документів. І в день покупки- перший платіж
-
без канадських чи укр?
-
Перед видачею машини
-
і якраз дізнаєтесь скільки чекати
-
Добрий день! Заповнюю форму для отримання медстраховки і зависла на одному моменті. A l’usage de la regie і далі абревіатури. Підскажіть, будь ласка, Що вони означають і що відмічати?
-
дізнавайтеся умови - візьміть тест драйв
-
Ну якщо ви хочете конкретну - то тоді вже йдіть. і питайте
-
Я думаю над тойотою королою крос
-
Сказав буду. Провели тест драйв, купу маркетингу. Результат через 2 тижні вже забрав з салону
-
Чекаємо
-
Де можна знайти інформацію про закритий ворк перміт для нас після закінчення відкритого на три роки за CUAET? Бо поки що нічого не зрозуміло, як його робити з работодавцем
-
Здається квартира- студія є необхідні меблі та техніка, все що ви бачите на відео. Квартира знаходиться в бейсменті. Ціна 1100 сюди все включено. Знаходиться в Longueuil. Також є місце для паркування автомобіля.Для більш детальної інформації пишіть у приватні повідомлення.
-
Дякую пані Наталі за донат🥰🇺🇦
-
Я нічого не відмічала, як я зрозуміла це позначки робітники будуть ставити
-
Крок 1 www.quebec.ca/en/immigration/work-quebec/temporary-workers/temporary-foreign-worker-program/authorizations/application-temporary-selection Крок 2 www.quebec.ca/en/immigration/work-quebec/temporary-workers/temporary-foreign-worker-program/authorizations/applying-work-permit
-
Вельми вдячна!
-
Всім дякую
-
Доброго дня, поділіться будь ласка досвідом що до пошуку роботи, бо маю складнощі вже близько місяця шукаю і нічого🫤🫤🫤
-
www.facebook.com/groups/ukrmonreal/permalink/914777803079013/?mibextid=Nif5oz
29 Jan 2023, 07:13
166258/238859
3 minutes ago