Український Монреаль
-
Накипіло. Вчора була розмова з фінансистами та бухгалтерами. Мене запитали навіщо я таке придумав, чи просили. Скажу: просила одна людина повідомити коли таке можливе. Та людина перша записалась.
-
Украинци масть жити достойно Хай вси издять на новых машинах Давайте уже пидтримуватти один одного! Ане шукати вЛюдях один негатив Перепродажу засуджую тоже
-
Цілком і повністю 👌🏻
-
«Слабому не поможе,а сильному не треба»
-
До чого готуватися тут???
-
Вітаю, друзі, чи є в когось досвід бути self-employed? Саме по куаетівської програмі?
-
Не можу з вами погодитися. Раніше люди вивчали мову, збирали гроші, евалюювали дипломи щоб одразу сюди приіхати з ворк пермітом (хай і закритим). Зараз є люди, які приіхали сюди без нічого, бо тут якісь там родичі, або під егідою пропаганди - емігруйте в Найкращу Канаду світу. А потім отримують трохи холодного душу - у вигляді того що іх мови не достатньо, або не та. Соц підтримки як в Європі нема і так далі і тому подібне. Більшість і хотіли б може тут і працювати і свою справу будувати, але банально не можуть, бо з вакансій доступно лише прибиральники, та убер ітс. А щоб повернутися хоча б на трохи нижчий рівень від украінського умовного менеджера - тут треба і ліцензіі, і місцева освіта і купа купа купа всього.
-
Справа завжди в самій людині
-
То з розряду подвигів
-
Чи виробити ту ж робочу візу
-
Навіть не мріяли
-
Ворк перміт на виході з аеропорту,розкажіть тим хто їхав 3+ роки тому
-
Раніше умов не було таких і близько,тому та колишня підготовка цілком нівельована теперішніми можливостями
-
Мені в мільйон раз легше тут При тому шо в Україні грошей було більше можливостей ітд Але «свободи» забагато у вільній