Український Монреаль
-
Так що за довідку він має вислати?
-
ну теоретично, ви мжете витягнути виписку про податкову декларацію в Украіні, перекласти іі, і подати тут. (на вашого чоловіка так само) Але мені в минулому році казали так не заморачуватисяя
-
Віддам поло , тепер скоріше на дитину Бо випрала в пралці і воно зменшилося Рукав 45 см , в плечах 35 см +- 1см Вдягла буквально пару разів Забирати в Бросарді
-
Ребята,помогите разобраться🙏,заполнила заявку на курсы французского языка,пришло письмо с моим кодом,но как мне зайти проверить информацию дальше, выбивает ошибку 🙈 постоянно
-
Доброго дня, кому потрібна робота Мувінг пишіть мені в особисті повідомлення.
-
Так
-
Топ 👍
-
Написала ж , що віддам
-
Якшо продаєте , то вказуйте ціну, якшо безкоштовно - питань немає
-
Привіт,шукаю для підробітка відповідального кур'єра по Монреаль . Кого цікавить пишіть в приват
-
Усе вірно - можна отримати або стипендію, або соц виплати, щось одне
-
А яке відео вам найбільше подобалося? Хто може порадити? Назву. Будь ласка. Можно також англійською чи французькою, ще іспанською чи німецькою. А, ще польською теж можна. ☺️
-
І це їм відгукнеться. З грошима платників податків тут краще не гратися
-
Я знаю людей, які отримують і те і інше.
-
Там пише треба повідомляти про інші виплати негайно
-
Так можна, якщо повідомив в сервіс квебек, про франце і вони далі платять значить наразі ок
-
Так, я знаю. Міфі забороняє, а Сервіс Квебек ні. Подивимося.
-
А на сайті францізасйона- не можна
-
А вони не граються. В Сервіс Квебек сказали, що так можна. Хоча треба почекати на податкову декларацію і подивитися, що буде.
-
загалом при подачі податків там все зведеться, як мінімум криміналу тут точно немає
29 Jan 2023, 07:13
166878/239717
30 minutes ago