Український Монреаль
-
Початок вечору www.instagram.com/reel/C1xwWEaRK1I/?igsh=MWcxbDVobmVoenp0NA== www.instagram.com/reel/C1xwkg-xeO1/?igsh=eThydmd3dHhrYjI3 www.instagram.com/reel/C1xwvBcx4Zc/?igsh=d3M5MWJiem5lcm5q
-
Потім заставят повернути. Мені заплатили за 1 місяць допомогу Квебеку та франсізасьон одночасно. Потім прийшов лист щоб я повернула Сервіс Квебеку.
-
Шановні учасники майбутньої зустрічі. Зараз у багатьох жінок така ситуація що вони в Канаді, чоловік в Україні, і в 2023-му році був отриманий канадський дохід. Спитайте завтра у бухгалтерів, що вони думають щодо необхідності отримання ITN номеру для чоловіків і додавання чоловіків до канадських декларацій? Цікаво послухати відповідь професіоналів. Бо CRA вже відповіли і я потім тут напишу їхню версію. ITN = Individual Tax Number Подаватися на нього вже треба зараз бо забирає до двох місяців його отримати. Процес отримання: www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/international-non-residents-tax/in-outside-canada/apply-individual-tax-number.html
-
Вітаю, а допоможіть хто знає - як селфмеплойди оформлюються? Якщо в Україні я ФОП, то що то є у Квебеку?
-
на жаль, сьогодні путін не здох
-
Першим буде питання, чи хтось про це взагалі подумав минулого року?
-
ні не так
-
ні там на сайті написано коли